Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντικαθιστά τον Κυριάκο Μητσοτάκη



Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέπει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τραβάει και πως υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει στις εκλογές, οπότε του είναι εντελώς άχρηστος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαπιστώνει , επίσης, πως έχει σπαταλήσει ένα σκασμό λεφτά σε σάπια ΜΜΕ και καμμένους δημοσιογράφους αλλά το μόνο που έχει καταφέρει είναι να βγάζει η κυβέρνηση non paper και να τον χαρακτηρίζει «ναρκέμπορο».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από το Αεκάκι του Μελισσανίδη, αφού οι διαιτητές δεν λογαριάζουν τον Μαρινάκη και σταμάτησαν να σφυρίζουν τα παραδοσιακά ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 95΄.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, σπαταλώντας λιγότερα χρήματα από τον Μαρινάκη, προκαλούσε δέος, ενώ όλοι μαζί του φωνάζαμε «Είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

Οι κυβερνήσεις άλλαζαν αλλά κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ πως ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν ο πρωθυπουργός.

Αλλά του Μαρινάκη του κάνουν πλάκα οι Τζανακόπουλοι και οι Πολάκηδες, που τον συγκρίνουν με τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Βέβαια, φταίει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που δεν έχει φροντίσει καθόλου το στίλ του.

Δεν είναι δυνατόν να είσαι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, να θέλεις να γίνεις ιδιοκτήτης της χώρας, και να μην μπορείς να μιλήσεις.

Ούτε είναι δυνατόν να ντύνεσαι σαν τους μπράβους σου.

Μεγάλε, πας για κυβερνήτης της χώρας, όχι για πρόεδρος της Λαχαναγοράς.

Θα έπρεπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να προσλάβει μερικούς δασκάλους, να κάνει μια δίαιτα, λίγη γυμναστική, να ξυρίσει το μούσι του Ταλιμπάν και να βάλει ένα ρούχο της προκοπής, ώστε να σταματήσουν οι κακοήθεις να τον λένε ναρκέμπορο και χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής.
Αυτή η Ντόρα, η κουμπάρα του, δεν μπορεί να του συστήσει μερικούς ανθρώπους να τον σουλουπώσουν λίγο;

Κανείς δεν τον αγαπάει αυτόν τον άνθρωπο;

΄Όλοι για τα λεφτά του τον κάνουν παρέα;

Αν τον σουλούπωναν λίγο, θα μπορούσε να φανεί ο γλυκός και ευαίσθητος άνθρωπος που είμαι βέβαιος πως κρύβεται πίσω από αυτόν τον μπουχέσα. ΄

Δεν είναι γνωστό με ποιον θα αντικαταστήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεδομένου ότι η Νέα Δημοκρατία είναι γεμάτη άχρηστους φιλελέδες και ακροδεξιούς που έχουν τον ανθρωποδιώχτη, ο καλύτερος αντικαταστάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ήταν η Ρένα Δούρου.

Η Δούρου έχει συμβόλαιο με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά πλησιάζει η περίοδος των μεταγραφών και, αν κάνει ένα καλό συμβόλαιο, μπορεί να γίνει πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και να την οδηγήσει στον τίτλο.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόθεσή του να αντικαταστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού οι πάντες ήταν βέβαιοι πως οι νεοδημοκράτες έκαναν πρόεδρο τον Μητσοτάκη για να μην χάσει ποτέ στις εκλογές ο Τσίπρας.




πηγή : pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...