Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ «FACE CONTROL» Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΆΛΕΙΟΥ!




Πήραν «φωτιά» τα δημοσιεύματα όλο το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με την επιθυμία να εξαγοράσει την ΠΑΕ Παναιγιάλειος ένας Αιγύπτιος επιχειρηματίας. Λίστα ολόκληρη φτιάχνει κανείς από τα ονόματα συμπαικτών και υποψήφιων συνεργατών του Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν, στην περίπτωση που αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ιστορικής ομάδας. 

Περίεργο, ε,; Να αντιμετωπίζεται, να αυτοχαρακτηρίζεται «επενδυτής», όταν επιδιώκει να γίνει ιδιοκτήτης μίας εταιρείας, η οποία κυκλοφορεί εμπορικά σε πεθαμένη αγορά. Μία επιχείρηση είναι ο Παναιγιάλειος, που στη φάση του σήμερα έχει ανάγκη, όχι μόνον την κάλυψη του οικονομικού ανοίγματος, αλλά και την ενίσχυση με παίκτες. Να ξοδέψει ένα χοντρό πακέτο, προκειμένου να ενισχυθεί αγωνιστικά.
Πάντως, επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι ήρθε με επιβλητικές τυμπανοκρουσίες στην Ελλάδα στις 3 Απριλίου (Μεγάλη Τετάρτη). Ενδεικτικά στο πλάνο των σημαντικών επενδύσεων που προτίθεται να προχωρήσει, όπως αποτυπώθηκε στην ανοιχτή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σε αίθουσα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Megusta στα Σελιανίτικα,εκτός της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ιστορικής ομάδας της Αιγιάλειας, περιλαμβάνεται ακόμη η κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1, με πιθανότερο «προορισμό» το Αυτοκινητοδρόμιο της Χαλναδρίτσας, αλλά και μίας ξενοδοχειακής μονάδας διεθνών προδιαγραφών.
Στη συνέχεια, βέβαια, στο ματς με την Παναχαΐκή, κατά το οποίο ηττήθηκαν με 1-2 στο Αίγιο, άφησε απλήρωτους τους παίκτες. Επικαλούμενος μάλιστα μια απίστευτη δικαιολογία. Συγκεκριμένα,μετά από πιέσεις κυρίως των αρχηγών προς τη διοίκηση για να πάρουν οι παίκτες έστω τις εισπράξεις από τα εισιτήρια, η διοίκηση τους ενημέρωσε, δίχως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από τη μεριά της, ότι αυτές εκλάπησαν!, όπως αναφέρει και το MatchNews.
Πέρα απ’ αυτό...
Επειδή ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ κατά καιρούς έχουν πέσει σε νύχια απατεώνων, διπλωματούχων κι όχι, επιβάλλεται τα αρμόδια όργανα να περάσουν από face control τον όποιον υποψήφιο αγοραστή του Παναιγιαλείου. Είναι η απόλυτη αφέλεια να βαπτίζουν «σωτήρα» τον «Φαραώ» της Αχαΐας . Απεναντίας, φρόνιμο θα ήταν να βεβαιωθούν οι σχετικές εγγυήσεις, αν τελικώς προχωρήσει η αγοραπωλησία.
Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...