Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Σκάνδαλο Novartis: Μπαίνουν ποσά δίπλα στα ονόματα

Σκάνδαλο Novartis: Μπαίνουν ποσά δίπλα στα ονόματα

Ονόματα και κυρίως ποσά άρχισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης να φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από τους εκπροσώπους των κομμάτων που ανάγνωσαν την πολυσέλιδη δικογραφία, η οποία συγκλονίζει από χτες το πολιτικό σύστημα της χώρας. Κοινή συνισταμένη των πληροφοριών αυτών είναι ότι οι μίζες διακινήθηκαν σε μετρητά μέσα σε βαλίτσες, τσάντες, ακόμη και Samsonite. 



Στη δικογραφία επισημαίνεται και ο ρόλος εταιρειών διαφήμισης, ή εταιρειών που διοργανώνουν συνέδρια, κυρίως ιατρικού ενδιαφέροντος. 

Δίπλα στα ονόματα των κορυφαίων υπουργών και του ενός πρωθυπουργού υπάρχουν πλέον συγκεκριμένα ποσά που δόθηκαν για τη μαζική προμήθεια από τη Novartis φαρμάκων ή εμβολίων. 

Η μεγαλύτερη προμήθεια που αναφέρεται είναι των αντιγριπικών εμβολίων επί Δημήτρη Αβραμόπουλου. Ως γνωστόν η υπόθεση είχε απασχολήσει, τις αρμόδιες αρχές, τα υπουργεία, το πολιτικό σύστημα αλλά και την κοινή γνώμη στις αρχές του 2010. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...