Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Ο δημοσιογράφος ενοχλεί. Τα ρεποταζ του είναι αποκαλυπτικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ομάδας με φανέλα πράσινου χρώματος, στέλνει μήνυμα στον συντάκτη μέσω άλλου δημοσιογράφου της ίδιας εφημεριδας:

- Το 'χεις παρακάνει! Ο πρόεδρος πως και πως κρατάει τους οργισμένους οργανωμένους. Κόψτο, διαφορετικά αυτός δεν οα έχει καμιά ευθύνη για ό,τι προκύψει σε βάρος σου...
Παραμύθι ότι ο δημοσιογράφος επιτίθεται στην... ομάδα. Τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου σπάνε τον προσωπικό τσαμπουκά του προέδρου. Έτσι το παίρνει η προεδράρα. Στα παπάρια του η ομάδα του. Χάνει πόντους στην πιάτσα η προεδράρα όταν ένας δημοσιογράφος κάνει κριτική κι αυτός στέκεται... παθητικά και δεν προστατεύει παραμύθι φούρναρης τα συμφέροντα της ομάδας.
Ο πρόεδρος δίνει την εντολή να απειλήσουν, και αν χρειαστεί να κοπανήσουν τον δημοσιογράφο, τον διαιτητή, τον σύμβουλο της ΕΠΟ, τον όποιον αμφισβητεί το... κύρος της προεδράρας, με την έντονη κοινωνική παρουσία, επιχειρηματική, μηντιακή κ.α. Έχεις να κάνεις με κλασική.συμπεριφορά γνήσιου αλήτη.

Η επίθεση στον Άρη Ασβεστά δεν έγινε διότι δήθεν είναι στημένος. Ότι βαράει μονάχα την ομαδάρα μας. Αδιάφορο αυτό. Σιγά που θα πιστώσουμε δημοσιογραφικές.... ευαισθησίες στη νέα γενιά των νταβατζήδων, για τους οποίους ο φαιδρός υπουργός αθλητισμού είπε τη μεγάλη κουβέντα:

- Καμία ανοχή...
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...