Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Μόνο Εδώ : Ο Βαλάντης , η Heaven και το μεγάλο προσωπικό στοίχημα !




Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως μόνο δίπλα σε δυνατούς και ισχυρούς συμμάχους έχεις την δυνατότητα να εξελιχθείς , να δικτυωθείς , να ανέβεις σκαλοπάτι στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία . Αυτό το έχει διαπιστώσει στο πετσί του για τα καλά ο Βαλάντης , ο οποίος δείχνει πολύ ενθαρρυντικά στοιχειά για την δυναμική επιστροφή του στο κέντρο των εξελίξεων .


Δεν είναι μόνο η συμμετοχή του στο δημοφιλές μουσικό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» , με τους χιλιάδες τηλεθεατές σε εβδομαδιαία βάση , αλλά το μεγάλο προσωπικό στοίχημα για τον Ροδίτη τραγουδιστή έγκειται στη νέα του δισκογραφική δουλειά . Έχοντας ενσωματωθεί στην HEAVEN , την κορυφαία ίσως δισκογραφική εταιρία της χώρας που πρόσκεινται στο κανάλι του Αμαρουσίου , ο Βαλάντης βρέθηκε στην αγαπημένη του Ρόδο . Όχι για λόγους αναψυχής αλλά για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ ενός εκ των καινούργιων του κομματιών .

Το Tsipas Hlias blog εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...