Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Δυναμικό ξεκίνημα για γνωστό κλαμπ στην παραλιακή του Ρίου (εικόνες) !



Για το συγκεκριμένο club η σεζόν ξεκίνησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το διήμερο που πέρασε ήταν πολύ πετυχημένο και ως εικόνα και εισπρακτικά, καθώς ήταν οι πρώτες μέρες και ο κόσμος είχε περιέργεια να δει τι νέο πρότεινε για το καλοκαίρι του 2016 το ανανεωμένο στο τρόπο λειτουργίας "Ακρωτήτρι" !

To δημοφιλές brand name ήταν ασφυκτικά γεμάτο και το δύο μέρες , στην αφετηρία της σεζόν . Ακόμη και την Δευτέρα του Πάσχα , στην εμφάνιση των Vegas , με τον καιρό να μην αποτελεί σύμμαχο , το πατρινό κοινό τίμησε με την παρουσία του το event του Χάρη Παναγόπυλου . Ο πολυδραστήριος και πάντα ανήσυχος event manager με τις υψηλές γνωριμίες από το χώρο της νυχτερινής Αθήνας , συμφώνησε με τους διοικούντες του κέντρου να μεταφέρει στο Ακρωτήρι τις καινοτομικές και πάντα προχωρημένες ιδέες του στον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης . 

Φαίνεται πώς η απόφαση της ομάδας να αλλάξει την εικόνα και να υιοθετήσει νέα φιλοσοφία , με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της καλαισθησίας και της υψηλής ποιότητας στο προσφερόμενο προϊόν , από το ξεκίνημα κέρδισε τις εντυπώσεις . 

Άλλωστε οι εικόνες «τα λένε» όλα .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...