Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Μεταβολές στην ARENA - Τα νέα πρόσωπα στο καλλιτεχνικό σχήμα !


Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν , ύστερα από 10 συναπτούς μήνες πρωταγωνιστικής πορείας στο νυχτερινή "χάρτη" της Αχαϊκής πρωτεύουσας , το κέντρο επί της Όθωνος Αμαλίας συνεχίζει να δίνει νέες ξεχωριστές πινελιές στο προσφερόμενο προϊόν .

Ύστερα από την ηγετική πρεμιέρα του γνώριμου διδύμου , Σπύρου Πανταζόπουλου - Γιάννη Πανίτσα , κατά την προηγούμενη βδομάδα , σειρά παίρνει  το ... "καλύτερο παιδί της πόλης" . Ποιος άλλος από τον Νίκο Σκλατσά , τον στυλοβάτη της φετινής Παριζιανά , ο οποίος ξεχώρισε και άφησε το δικό του στίγμα στο ιστορικό μπουζουξίδικο στην παραλία των Βραχνείκων .Στόχος του πολλά υποσχόμενου Αχαιού τραγουδιστή είναι να "μεταφέρει" το κοινό του , τους πιστούς του ακόλουθους στην ..καρδιά της πόλης . Για λογαριασμό της Αρένα αυτή τη φορά . Με τις πρώτες ενδείξεις να είναι υπέρ του και την διαδικτυακή υποστήριξη να έχει χτυπήσει κόκκινο , ο Νίκος Σκλατσάς στην αποψινή του πρεμιέρα θα έχει άξιoυς συμμάχους τρεις άκρως εντυπωσιακές παρουσίες . Ο λόγος για τις Μαρίνα Νικολοπούλου - Κατερίνα Ρήγα  , όπως και την πρώην συνάδελφο του από την "Μικρή Γαλλίδα" Βάσια Ντέκα .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...