Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Μανούρες στην παραλιακή : Η κόντρα Γιαννιά-Αρσενίου και το τουπέ


Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η συνεργασία Γιώργου Γιαννιά – Λένας Παπαδοπούλου – Σάκη Αρσενίου σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. 


Και αυτό γιατί κάποιοι ακόμα έχουν νοοτροπίες του παρελθόντος και με ένα σουξέ έχουν απαιτήσεις που δεν αναλογούν στην καριέρα τους. Ενώ λοιπόν η σειρά είχε απ” την αρχή συμφωνηθεί τα δεδομένα άλλαξαν τα τελευταία 24ωρα. Ο Σάκης Αρσενίου διεκδίκησε για τον εαυτό του περισσότερη ώρα πάνω στην πίστα στο λαϊκό πρόγραμμα. Που βάσισε την απαίτησή του αυτή; Στην πορεία του καινούργιου του τραγουδιού «Άδειοι Αναπτήρες» που η αλήθεια είναι πως παίζει πολύ ψηλά στα ραδιοφωνικά airplays τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία ωστόσο ο νεαρός καλλιτέχνης είχε να δει σουξέ πολύ καιρό και τέτοιες συμπεριφορές δεν δικαιολογούνται. Ο Γιαννιάς ως πιο παλιός δεν δέχθηκε να μειώσει το πρόγραμμά του ούτε φυσικά η Λένα Παπαδόπουλου και έτσι τα πράγματα έμειναν όπως είχαν συμφωνηθεί αρχικά. Ωστόσο η «ψύχρα» στις πρόβες μεταξύ των καλλιτεχνών πριν την πρεμιέρα ήταν εμφανής…. Και φυσικά οι selfieς που έβγαλαν backstage έγιναν για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους προμοταρίσματος του σχήματος πριν την χθεσινή πρεμιέρα.

-nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...