Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Οι πικρές αλήθειες για τον Παντελή, η κότα με τα χρυσά αυγά και οι δήθεν


Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά για τον Παντελή Παντελίδη. Τον τραγουδιστή και δημιουργό Παντελή Παντελίδη. Τον φίλο τον αδερφό τον γιό Παντελή. Αυτά ωστόσο που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και λίγοι γνωρίζουν, είναι αυτά που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Και το κάνω για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή κάποιοι εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεχάσει ότι ο τραγουδιστής έχει φύγει από τη ζωή και έχουν επιδοθεί σε ένα γαϊτανάκι χυδαίων πληροφοριών που αφορούσαν την ζωή του το τελευταίο εξάμηνο. Προφανώς επειδή δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο από το να πίνουν καφέ στην Γλυφάδα και να σπιλώνουν την μνήμη του νεκρού. Τόσο τους έχουν μάθει οι πατεράδες και οι μανάδες τους… και μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.

Ναι λοιπόν ο Παντελής έπινε. Άλλωστε αυτό το διαβάσαμε όλοι στην ιατροδικαστική. Ναι ήταν απαράδεκτο να κρατήσει τιμόνι όντας σε ημιθανή κατάσταση. Και το πλήρωσε με το πιο ακριβό τίμημα. Μένει να μάθουμε αν ανέβηκε στο τιμόνι μόνος… ή κάποιος τον τοποθέτησε στην θέση του οδηγού.
Ωστόσο αυτό το παιδί, παρά την δόξα το όποιο χρήμα και την επιτυχία… παρά τις δέκα και παραπάνω ζωές που έζησε σε Fast Forward και στο τέλος έφυγε πριν ακόμη καταλάβει αυτό που δημιούργησε… παρέμενε παιδί. Και για κάποιους; Η χρυσή κότα που γεννούσε αυγά.
Και ξέρετε κάτι. Οι ίδιοι άνθρωποι που τον παραμύθιαζαν και τους έσκαγε χιλιάρικα και διχίλιαρα, είτε επειδή δεν είχαν να πληρώσουν την ΔΕΗ, είτε γιατί χάλασε το αυτοκίνητό τους, είτε επειδή είχαν χάσει την δουλειά τους… είναι αυτοί που σήμερα κράζουν. Είναι αυτοί που κάνουν ότι πονάνε, αλλά αν κάποιος στο νεκροταφείο τους πεί ότι στην είσοδο έχει φωτογράφους και δημοσιογράφους, δεν φεύγουν από την πίσω πόρτα αλλά καμαρωτοί από την κεντρική.
Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με την ταμπέλα «κολλητός Παντελή» βγαίνουν σε κανάλια κλαίγοντας και εικοσι μέρες μετά το κακό διασκεδάζουν σε γνωστά στέκια βγάζοντας selfie με γκομενάκια.
Τραγικό. Βλέπετε έχασαν την κότα με τα χρυσά αυγά και πλεόν δεν έχουν τον «χορηγό».
Κι αυτά η μάνα του τα ξέρει πολύ καλά. Όπως και όσα έκανε στην ενορία της γειτονιάς του ο Παντελής, τα λεφτά που έδινε στον Παπά που τον κήδεψε, αλλά και στις χάρες που έκανε με τις επαφές που είχε σε παιδιά με ειδικές ικανότητες ή παιδιά που παλεύουν μέχρι σήμερα για την ζωή τους.
Αυτά τα παιδιά που κοιμούνται αγκαλιά με τις φωτογραφίες του Παντελή, αλλα και πολλά ακόμη άγνωστα παιδιά που ευεργετήθηκαν από τον Παντέλο είναι η βάση που θέλει η μητέρα του να προστατέψει για να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του παιδιού της…
Γιατί υπάρχουν και καλά παιδιά… μόνο που ένα από αυτά έφυγε νωρίς
πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...