Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πάτρα : Νέα εφημερίδα από τον Ανδρέα Χριστόπουλο - Το "Tsipas-Hlias blog" αποκαλύπτει το νέο εκδοτικό εγχείρημα !




Παρών στα εκδοτικά δρώμενα δηλώνει ο έμπειρος δημοσιογράφος Ανδρέας Χριστόπουλος με νέα εφημερίδα.

Ο επί χρόνια εκδότης και ιδιοκτήτης των εφημερίδων «Sportweek», «Η Ημέρα», η «Σημερινή», αλλά και τα ραδιοφωνικού σταθμού «Ημέρα Fm» εκδίδει μηνιαία εφημερίδα με πολιτικό και (παρα)πολιτικό περιεχόμενο , υπό τον τίτλο "Molonoti" !

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Tsipas-Hlias blog , αναφέρουν ότι πρόκειται για την έντυπη μορφή του γνωστού πόρταλ molonoti.gr , το οποίο μετρά ήδη 4 χρόνια παρουσίας στον διαδικτυακό "αέρα" . Το πρώτο φύλλο θα κυκλοφορήσει από Τετάρτη 27 Απριλίου μόνο στην Πάτρα και σε χαρτί:32 σελίδες - 16 έγχρωμες με ιδιαίτερη θεματολογία.


Διαβάστε στο "Molonoti" που κυκλοφορεί : 

Σπουδαίες απόψεις από σημαντικούς αρθρογράφους, σχόλια, η συνέντευξη Τσόμσκι στην Ελ Μούντο, ρεπορτάζ για το εμπορικό λιμάνι, τα ναυάγια του Πατραϊκού, οδοιπορικό στην Ειδομένη, πως έκλεισε και η "Σταφιδική Τράπεζα" της Πάτρας ακριβώς όπως η Αχαϊκή το 1905 (!), τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν (του Ρώσου πρεσβευτή Μπρεντίχιν και των Οικονομόπουλου - Κούγια) κ.α.

Πρόθεσή των συμμετεχόντων , όπως ισχυρίζονται , είναι η μηνιαία της έκδοση πάντα με ρεπορτάζ που δεν θα αγγίζονται εύκολα από τον υπόλοιπο Τύπο .

Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει σε όλα τα καφέ και την αγορά εντελώς δωρεάν (για την πρώτη της έκδοση).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...