Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Παρασκήνιο : Ο Ρόκκος, ο Μωράκης και η «κάβα» για τον Χειμώνα



Συνεργασία με τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη ο οποίος διαθέτει πολλά μαγαζιά στην νυχτερινή – και όχι μόνο – Αθήνα έκλεισε ο Στέλιος Ρόκκος και η οποία ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες (πιθανή ημερομηνία έναρξης η 6η Μαίου) σε γνωστό στέκι της παραλιακής. 


O Στέλιος που στους φίλους του επισημαίνει ότι τα μπουζούκια με την κλασσική έννοια του χώρου τον είχαν κουράσει και πλέον προτιμά τα live stages έκλεισε την μεταγραφή τελευταία στιγμή παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει και για την επόμενη σεζόν να εμφανίζεται στο χώρο που ήταν φέτος το Χειμώνα στα Βόρεια Προάστια. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και του προτάθηκε από την συγκεκριμένο επιχειρηματία που επιδίωξε την μεταγραφή πολύ πιο συμφέρον «πακέτο». Είτε στο χειμερινό live stage του επιχειρηματία στο Κολωνάκι είτε στον μεγαλύτερο χώρο που διαθέτει στην οδό Πειραιώς και φέτος λόγω του ιδιαίτερου design έγινε πόλος έλξης των εγχώριων celebrities. Τα λεφτά του deal - μιλάμε για νυχτοκάματο – δεν είναι περισσότερα απ” αυτά που έπαιρνε ο Στέλιος το Χειμώνα στα Βόρεια , ωστόσο αυτό που μέτρησε είναι η προοπτική διαρκούς συνεργασίας που σημαίνει ότι θα έχει συνέχεια δουλειά. 

Δύσκολοι καιροί για τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες της νύχτας με την παραμικρή λεπτομέρεια στις συμφωνίες να παίζει πλέον μεγάλο ρόλο….

πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...