Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

O Αλέξης Κούγιας τα βάζει με τον Εισαγγελέα Αιγίου - Κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο για τα ελαφρυντικά που αναγνωρίστηκαν - Χαμός με δηλώσεις του στον Max FM !


Με τον Εισαγγελέα Αιγίου τα βάζει ο Αλέξης Κούγιας σε σχέση με τα ελαφρυντικά που έγιναν δεκτά από το Δικαστήριο (της ανάρμοστης συμπεριφοράς των θυμάτων) και τελικά το "σπάσιμο" των ισοβίων. 

"Μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων Τσίρκα και Νταντη θα προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο και θα κάνουμε αναφορά για τον Εισαγγελέα" δήλωσε στον Max |Fm και τον Κωνσταντίνο Φλαμή ο Αλέξης Κούγιας. Είπε μάλιστα πως οι προτάσεις του Εισαγγελέα ήταν προκλητικές, ενώ τόνισε πως ο Εισαγγελέας Αιγίου κατέβηκε στα κρατητήρια και μιλούσε για αρκετή ώρα με τον Αλέξη Φράγκο. Δήλωσε ακόμη το εξής: " Είναι δυνατόν να δέχεται το Δικαστήριο πως ο Νταντής είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στον Κούγια και τον Φράγκο; Αφού δεν τον ήξεραν καν". "Εμείς δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε σε αυτό. Νομικά δεν είχαμε δικαίωμα να μιλήσουμε. Όμως μπορούσε να το κάνει ο Εισαγγελέας. Και δεν το έκανε. Το Δικαστήριο Αιγίου είναι γνωστό αθωωτήριο. Αθώωσε τους μπράβους, αθώωσε τον Βάκρινο που στη συνέχεια καταδικάστηκε από το Εφετείο Πατρών. Ο κ. Μάκος, ο Εισαγγελέας Αιγίου δεν πρέπει να νομίζει πως το Δικαστήριο είναι δικό του". 

"Μα τον Νταντή τον ξεχνάνε; Είναι δυνατόν να λέει ο Εισαγγελέας πως για τον Φράγκο και τον Κούγια που σκότωσαν τον Νταντή πως υπάρχει το ελαφρυντικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς θύματος; Τους είχε πειράξει ο Νταντής"; κατέληξε ο κ. Κούγιας. Ο κ. Κούγιας κατέληξε στο ότι είναι ευχαριστημένος από το ότι το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε τον βρασμό ψυχής. "Το Εφετείο θα αποδώσει δικαιοσύνη" είπε ο Δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής και συνήγορος των οικογενειών Τσίρκα και Νταντή. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...