Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ: Ο Εισαγγελέας ήθελε να αφεθεί ελεύθερος ο μπάρμπαν Κούγιας - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ !


Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της απόφασης του Δικαστηρίου Αιγίου δηλώνει στον Max Fm και τον Κωνσταντίνο Φλαμή ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων Αλέξη Φράγκου και Ανδρέα Κούγια Σάκης Κεχαγιόγλου. 


Όπως είπε ήταν απόλυτα δίκαιη η αναγνώριση του ελαφρυντικού της "ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος" και για τους δύο κατηγορούμενους, αφού και ο μπάρμπαν Ανδρέας Κούγιας ήταν κουμπάρος του δολοφονηθέντα Κώστα Φράγκου. Δήλωσε ακόμη ότι ο ΑΝδρέας Κούγιας παραμένει εξαφανισμένος γιατί όπως ο ίδιος του είπε φοβάται για τη ζωή του. Δήλωσε ακόμη ότι η υπεράσπιση είναι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη γιατί ο Εισγαγελέας έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα η ποινή κάθειρξης στον Ανδρέα Κούγια, και να αφεθεί ελεύθερος έστω και αν το Δικαστήριο τελικά δεν το δέχθηκε. Ο κ. Κούγιας σχολίασε πως είναι απαράδεκτο ο Εισαγγελέας να προτείνει αναστολή της ποινής για κάποιον που απεδείχθη πως σκότωσε εν ψυχρώ και μάλιστα χωρίς να έχει καμία σχέση με τα θύματά του. Θεώρησε δε αστεία την αιτιολογία που προβάλλει ο κατηγορούμενος μπάρμαν για να μην εμφανιστεί στο Δικαστήριο, αφού όποτε και αν συλληφθεί θα εκτίσει την ποινή του στην φυλακή. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...