Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ - ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ .... !!! Η μηνιαία free press εφημερίδα "Πρόταση" επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη !


Μπορεί να βρισκόμαστε σε παρατεταμένη καλοκαιρινή περίοδο , όμως για μας οι διακοπές κάπου εδώ τελείωσαν !


Ύστερα από την χθεσινή σύσκεψη που είχα με τον άνθρωπο εκείνον που ξεκίνησε η αρχική γέννηση της "Πρότασης" , τον Κωνσταντίνο Μαρκέτο , αποφασίσαμε να επανέλθουμε στην ενεργό δράση . Η ληθαργική κατάσταση - που είχαμε περιέλθει για χρονικό διάστημα περίπου 3 μηνών - αναμένεται οριστικά να λάβει τέλος , επιστρέφοντας εκ νέου κοντά σας . Πάντως , για όσο καιρό απείχαμε από το προσκήνιο , δεν παραλείψαμε να κάνουμε τον δικό μας άτυπο απολογισμό , για το ξεκίνημα μας , την μετέπειτα πορεία μας , τα λάθη και τις επιτυχίες που σημειώσαμε , όπως φυσικά και οι νέοι μακροπρόθεσμοι στόχοι που θέσαμε να επιτύχουμε στο κοντινό μέλλον . 

Ο προγραμματισμός προβλέπει πως το νέο φύλλο θα βρίσκεται στα χέρια όλων των Πατρινών περίπου στις αρχές Σεπτέμβρη , με αρκετές διαφοροποιήσεις να έπονται σε σχέση με τα όσα σας είχαμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής . Η βαρύτητα θα δοθεί τόσο στον τομέα που φορά την γραφιστική δομή , όσο και στην ένταξη νέων συνεργατών , οι οποίοι θα πλαισιώνουν την παλιά ιδρυτική ομάδα ( Κωνσταντίνος Μαρκέτος , Ηλίας Τσίπας ) !

Οι αρθρογραφίες επώνυμων δημοσιογράφων αναμένεται να προστεθούν στον γενικότερο μοτίβο του νέου σχεδιασμού που ακόμη συνεχίζεται , κρατώντας φυσικά τα θετικά στοιχεία του παρελθόντος !















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...