Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Τι είπε ο ιατροδικαστής για το φονικό της Ανθείας - Απολογείται αύριο ο Αλέξης Φράγκος !


Με την κατάθεση όλων των μαρτύρων υπεράσπισης ολοκληρώθηκε σήμερα το κύριο μέρος της διαδικασίας της δίκης του Αλέξη Φράγκου. 


Αύριο θα γίνει η απολογία του κατηγορούμενου, η αγόρευση του Εισαγγελέα και θα αγορεύσει και ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Αλέξης Κούγιας. Την Τετάρτη θα γίνει η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης και εκτιμάται ότι μέχρι το απόγευμα εκείνης της ημέρας θα εκδοθεί η απόφαση. Σήμερα έγινε και η κατάθεση του ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση. Δήλωσε πως ο Πάνος Τσίρκας έφερε τραύματα από δύο όπλα, ενώ ο Νταντής από ένα όπλο, ότι του Νταντή τα τραύματα φαίνονται τυχαία και όχι στοχευμένα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα έκανε την εμφάνισή του μέσω δικηγόρου ο φυγόδικος κατηγορούμενος Ανδρέας Κούγιας, γνωστός και ως μπάρμαν. Τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο συνεργάτης του Δημήτρης Γκαβέλας. Οι μάρτυρες υπεράσπισης δύο καταστηματάρχες κατέθεσαν πως το ίδιο βράδυ επικοινώνησε μαζί τους ο Πάνος Τσίρκας και τους ρωτούσε τι έγινε στο Bizoux ενώ ισχυρίστηκαν ότι την επομένη της διπλής δολοφονίας Φράγκου - Σινούρη, ο Πάνος Τσίρκας τους ζητούσε δανεικά. Ισχυρίστηκαν δε ότι στην Πάτρα ακουγόταν από την πρώτη στιγμή ότι πίσω από τη δολοφονία στη Σαχτούρη κρυβόταν ο Τσίρκας, κάτι το οποίο πίστευε και ο Αλέξης Φράγκος. 

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...