Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αυτά μου είπε ο πολύπειρος Πατρινός δημοσιογράφος , Παναγιώτης Ρηγόπουλος κατά την χθεσινή μας συνάντηση !


Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη με περίμενε στο φινάλε της χθεσινής ημέρας , μιας και μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω τον διακεκριμένο Πατρινό δημοσιογράφο και παράλληλα καλό μου φιλαράκι , Παναγιώτη Ρηγόπουλο !

Η συζήτηση μας διήρκεσε για αρκετή ώρα , όπου οι τωρινές δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν , όπως και οι μελλοντικές εξελίξεις που ακολουθούν από τον τοπικό χώρο των  media, να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας . Άλλωστε , αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο κανένας άλλος καλύτερα τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η σημερινοί νεοεισερχόμενοι δημοσιογράφοι που αποφασίζουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο επάγγελμα . Κατά την περασμένη χειμερινή σεζόν τον είδαμε να ασχολείται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα ( Flash-Radio 98.7 Fm , εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας , Lepanto -Tv ) , και μάλιστα σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία . 

Οι φήμες αναφέρουν πως κατά το προσεχές μέλλον μεγάλες προβλέπονται να είναι οι ... επαγγελματικές εκπλήξεις που ήδη προσχεδιάζει ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος . Εδώ είμαστε να τα ξανά-πούμε . Μέχρι τότε , εις το επανιδείν !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...