Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΑΙΓΙΟ: Ο Κούγιας ζήτησε τη σύλληψη του Διονύση Βαρβαρέσου - Ο τραυματίας ισχυρίζεται άλλα από αυτά που είχε πει στους αστυνομικούς !!!


Ο Διονύσης Βαρβαρέσος απάντησε σε ερωτήσεις του κ. Κούγια. 
Ο δικηγόρος του διάβασε την πρώτη του κατάθεση όπου αναφέρει τα πάντα με λεπτομέρειες και είχε καταθέσει ότι:"Κοίταζα μπροστά. Είδα ότι κατέβηκε από το τζιπ και να πλησιάζει προς το μέρος μου ο ...γνωστός" άρα, του λέει ο Κουγιας, το διαψεύδετε σήμερα;Ο Βαρβαρέσος απαντά: δεν καταλαβαίνω την ερώτηση....Ο κ. Κούγιας του λέει επίσης ότι είχε καταθέσει πως εκείνη τη μέρα ο Φράγκος του φώναξε "έλα δω μωρή πουτάνα" και ότι παράλληλα άρχισε να πυροβολεί. "Το διαψεύδετε;" Ρώτησε ο Κουγιας. Απάντηση: "ένα μέρει. Γιατί σας είπα ότι δεν θυμάμαι αν ήταν αυτός"

Κουγιας: "Λέτε στην κατάθεση στους αστυνομικούς ότι... Από το φωτογραφικό υλικό αναγνωρίζω ξανά ότι αυτός (Αλέξης Φράγκος) είναι αυτός που πυροβόλησε. Το επιβεβαιώνετε σήμερα;"

Βαρβαρέσος : "Δεν θυμάμαι" ...

Κουγιας: "Είχατε καταθέσει ότι είχατε ακούσει πως ο Φραγκος θα σκοτώσει τον Τσίρκα και εσάς. Το διαψεύδετε σήμερα;

Βαρναβέσος : "Δεν θυμάμαι. Μπορεί να το είπαν οι αστυνομικοί"

Κούγιας: "Στην περιγραφή που είχατε κάνει για το φονικό στην Ανθείας ,  κατονομάζετε  κανονικά τον Αλέξη Φράγκο ως αυτόν που πυροβόλησε"

Βαρβαρέσος : "Ε ήταν η στιγμή τέτοια και είπα αυτά,. Μετά ομολόγησε μόνος του και ... Εντάξει " !

Ο κ. Κούγιας ζήτησε από τον πρόεδρο μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία να διαταχθεί η σύλληψη του Βαρβαρέσος για ψευδομαρτυρία. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά.

Η ΔΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Στη συνέχεια κάνει ερωτήσεις ο κ. Πασχάκης: 'Που ήσασταν  το βράδυ του διπλού φονικού στη Σαχτούρη?" 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: "Με τον Τσίρκα στην ιχθυόσκαλα"

Τον ρωτάει αν θυμάται ότι εκείνο το βράδυ ο Τσίρκας είχε δανειστεί από τον κουμπάρο του ένα ΙΧ όπελ άστρα το οποίο ο ίδιος (Βαρβαρέσος) επέστρεψε μετά από μια μέρα. Κι απάντησε: "δεν θυμάμαι"

πηγή : konstantinosflamis.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...