Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Τι κατέθεσε ο αδελφός του Τσίρκα στη δίκη στο Αίγιο !!!


Ο αδελφός του Τσίρκα υποστήριξε ότι στη Σαχτούρη κάποιοι μεταμφίεσαν τη μηχανή σαν αυτές της ομάδας Δίας μόνο και μόνο για να στοχποιήσουν τον ίδιον που ήταν διοικητής της Δίας εκείνη την περίοδο .

Είπε ακόμη πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην Ανθείας ήταν ίδιου διαμετρήματος με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη Σαχτούρη. Επίσης κατέθεσε ότι μετά το φονικό της Σαχτούρη ο αδελφός του ο Πάνος δεν είχε λάβει μέτρα προστασίας και δεν φοβόταν κάτι ούτε είχε λόγο να κρύβεται. 
Ο Παντελής Τσίρκας κατέθεσε ακόμη ότι την ώρα του φονικού στη Σαχτούρη ο αδελφός του φαίνεται από κάμερα ότι βρισκόταν αλλού και ότι την Παρασκευή το μεσημέρι ήταν στην  Αθήνα και έτρωγε με οικογενειακούς φίλους. Όλα τα παραπάνω τα τόνισε επειδή δυο μάρτυρες καταθέτουν ότι 1. Μετά το φονικό είδαν τον Τσίρκα κι έναν άλλον να φθάνουν με μαύρα ρούχα στην ιχθυόσκαλα (ότι αυτοί δολοφόνησαν δηλαδή) και 2. Άλλος μάρτυρας λέει ότι εθεάθη Παρασκευή μεσημέρι ο Τσίρκας να δίνει λεφτά σε κάποιον (δηλαδή ότι θα πλήρωνε προφανώς το δολοφόνο του Κώστα Φράγκου).
Ο συνήγορος υπεράσπισης Περικλής Πασχακης άρχισε να ρωτά τον Παντελή Τσίρκα για το 2007 και την έρευνα για τα κυκλώματα και τη δολοφονία Παιζη, επειδή ο ίδιος ήταν ενεργός στην τότε έρευνα. "Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Παιζη αθωώθηκε" δήλωσε ο κ. Τσίρκας.
Στη συνέχεια τον ρώτησε γιατί σκοτώθηκε και ο Βασίλης Σινούρης. «Δεν ακούσατε ότι τον μπέρδεψαν με τον άλλον Φράγκο»; Ρώτησε ο Πασχακης. «Όχι» απάντησε ο Τσιρκας. «Μα δεν το ακούσατε πουθενά; Τόσα δημοσιεύματα υπήρξαν». "Δεν παρακολουθώ δημοσιεύματα γιατί είναι όλα ανακριβή" απάντησε ο Τσίρκας. Και τότε παρενέβη ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου και τον ρώτησε: ναι αλλά πριν μας αναφέρατε το δημοσίευμα στην εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ, με τη συνέντευξη του Πάνου Τσίρκα. "Αυτό δεν ήταν δημοσίευμα με πληροφορίες, αλλά μια συνέντευξη, στη συνέντευξη αναφέρθηκα" είπε ο μάρτυρας.

Μετά ο πρόεδρος τον ρώτησε και για τις ληστείες στις οποίες κατηγορήθηκε ο αδελφός του και ο Βαρβαρέσος σε Αθήνα και Ρόδο.

πηγή : konstantinosflamis.blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...