Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ : Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑTΣΑΝΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ..."ΣΩΒΡΑΚΑ" !!


Απέχουμε ελάχιστες μέρες προτού φτάσει η στιγμή εκείνη που θα δρομολογηθούν πολύ σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα πεπραγμένα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , και θεωρούμε πως έχει φτάσει το κατάλληλο timing εκείνο για να εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα , πάντοτε μέσα από την προσωπική ματιά ανάλυσης του Hlias - Tsipas blog !
  • Ουσιαστικός νικητής του πρώτου γύρου - αν και κατέλαβε την δεύτερη θέση - θα πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέας Κατσανιώτης , λαμβάνοντας υπόψη πάντοτε τα προγνωστικά και τις αρχικές προβλέψεις που του έδιναν στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου . Με λίγα λόγια κατάφερε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα Exit Polls που τον παρουσίαζαν ως .... χαμένο χαρτί !
  • Η Συγγρού και πιο προσωπικά ο Πρωθυπουργός της χώρας , Αντώνης Σαμαράς , τον ...πάνε με χίλια , αρκεί μόνο να ανατρέξουμε στην προ ημερών επίσκεψη του στην πόλη της Πάτρας , εκφράζοντας την ανοιχτή του προτίμηση για τον Ανδρέα Κατσανιώτη . Με λίγα λόγια τον πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό .
  • Η διαφημιστική καμπάνια της προεκλογικής του εκστρατείας αποτελεί κάτι το πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα . Δεν υπάρχει τοπικό διαδικτυακό portal ( sites - blogs) , εφημερίδα , δεκάδες τηλεοπτικά spot καθώς και στο χώρο των socia media , αφίσες κολλημένες σχεδόν σε όλες τις κολόνες της Πάτρας που να μην μας υπενθυμίζουν ανελλιπώς την υποψηφιότητα του . Να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε και το πολύ εύστοχο επικοινωνιακό τρικ να φέρει στα πιο πολυσύχναστα στέκια της Αχαϊκής πρωτεύουσας τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία , τον Θοδωρή Ζαγοράκη . Και για το τέλος μας επιφύλαξε τα καλύτερα . Ενώ επιτεύχθηκε ο μεγάλος στόχος να περάσει στο δεύτερο γύρω - βγάζοντας νοκ ουτ τον Χατζηλάμπρου του ΣΥΡΙΖΑ - ακολούθησαν οι δηλώσεις υποστήριξης προς το πρόσωπο του εκ μέρους του δημοφιλούς ηθοποιού προς την νεολαία , Γιάννη Τσιμιτσέλη , μέσα από το εκλογικό του κέντρο . Το κερασάκι της τούρτας αποτελεί η συναυλία των Η.Ματιάμπα - Μ.Στρατή που οργανώνει η παράταξη του .
Μπορεί να μην γνωρίζουμε τον επικοινωνιολόγο του Ανδρεά Κατσανιώτη , όμως όποιος και να είναι το μόνο σίγουρο είναι πως πήρε τα ...σώβρακα των αντιπάλων του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...