Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας που δήλωσε πως αν εκλεγεί... δεν θα παίρνει τον μισθό του!


Από τον συνδυασμό «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


"Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Χριστόπουλος, δήλωσε ότι δεν θα λαμβάνει τα χρήματα που αναλογούν στην αποζημίωση του Δημάρχου, εάν οι συνδημότες μας του κάνουν την τιμή να τον εκλέξουν στον δημαρχιακό θώκο για την επόμενη πενταετία.

Τα ποσό αυτό θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο κωδικό του δημοτικού προϋπολογισμού και θα διατίθεται στην κοινωνική πολιτική του Δήμου Πατρέων.

Πρόκειται για μια απόφαση του Κώστα Χριστόπουλου, η οποία είναι συμβολική και ουσιαστική.

Η ενίσχυση των δράσεων του Κοινωνικού Τομέα για την ελάφρυνση των οικονομικά αδύναμων Πατρινών είναι στις άμεσες προτεραιότητες της «Νέας Πόλης».

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Χριστόπουλου, πιστεύει ότι χρειάζεται να οργανωθεί η κοινωνική πολιτική σε μια διαφορετική βάση, καθώς έχει διογκωθεί το πρόβλημα των ανθρώπων που έχουν ανάγκη στην πόλη μας και ο κοινωνικός τομέας οφείλει να δημιουργήσει περισσότερες δομές.

Τα στελέχη της «Νέας Πόλης» συντάσσουν μελέτη με στόχο την εξασφάλιση ενός ελάχιστου εισοδήματος για την οικονομική ενίσχυση ανέργων δημοτών, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Δεν το παρουσιάζουμε σαν προεκλογική εξαγγελία, αλλά σαν μια ειλικρινή πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει επιστημονικοί συνεργάτες του συνδυασμού μας, νομικοί και οικονομολόγοι, να διερευνήσουν κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί –για παράδειγμα- μέσω της ΔΕΥΑΠ.

Με πρωτοβουλίες σαν κι αυτή θέλουμε να «απαντήσουμε» δημιουργικά στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας. 

Μας πληγώνουν αυτά που βλέπουμε γύρω μας και θέλουμε να τα αλλάξουμε μαζί! 

Να κάνουμε την Πάτρα πραγματικά μια «Νέα Πόλη», όπως την έχουμε ονειρευτεί και μας αξίζει…"

πηγή : flamiskonstantinos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...