Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ !!!


ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ 48 ΕΤΩΝ!

Μία άσχημη είδηση βρήκε αργά χθες το βράδυ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα της. ΟΠαναγιώτης Ποικιλίδης, ο οποίος νοσηλευόταν από την Τετάρτη στη Μονάδα Εντατικής 
Θεραπείας της Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών. Ο άτυχος Ολυμπιονίκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά το έμφραγμα που υπέστη, ανέβασε πυρετό τις τελευταίες ώρες και η κατάστασή του είχε επιπλοκές.



Τις τελευταίες ώρες οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο.

Αργά το βράδυ οι θεράποντες ιατροί της κλινικής, ανακοίνωσαν στα μέλη της οικογένειάς του ότι παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε ο ίδιος, δεν τα κατάφερε.

Η απώλεια του αποτελεί βαρύ πλήγμα και βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένειά του, όσο και τα μέλη της διοίκησης και τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Ο ολυμπιονίκης της πάλης και μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ, συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιάδες (1984, 1992 και 1996) στο άθλημα της πάλης κατακτώντας την 4η θέση το 1984 και την 5η θέση το 1996, υπηρέτησε στο πυροσβεστικό σώμα, ενώ από το 2007 και μετά διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


πηγή : fimotro.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...