Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Στην πρώτη πεντάδα του συνδυασμού Ν.Οικονομόπουλου μια δημοσιογράφος !


Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και κατ επέκταση τίμησαν με την ψήφο τους οι Πατρινοί πολίτες , ήταν μια γυναίκα δημοσιογράφος . 


Συγκεκριμένα , αναφερόμαστε στην διακεκριμένη συνάδελφο , Βίκυ Αθανασοπούλου , η οποία στο πρώτο της εγχείρημα να ασχοληθεί με το κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης και τα κοινά της Πάτρας , κατάφερε να καταλάβει μια θέση στην πρώτη πεντάδα με τους περισσότερους σταυρούς της παράταξης του Νίκου Οικονομόπουλου , "ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ" . 

Μάλιστα , η ίδια ευχαρίστησε όλους εκείνους που την πίστεψαν , δημοσιεύοντας το παρακάτω κείμενο μέσω του facebook :

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που μου κάνατε την τιμή να με επιλέξετε και να με εντάξετε στην πεντάδα της κορυφής των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης του Νίκου Οικονομόπουλου ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ. Πραγματικά αισθάνομαι συγκινημένη, διότι δεν είχα καμία εμπλοκή με τα κοινά και όσοι με γνωρίζατε, ήταν μέσα από τη δουλειά μου και από τις προσωπικές μας επαφές. Ο αγώνας ήταν δύσκολος αλλά ωραίος. Σας ευχαριστώ πολύ που καθίσατε δίπλα μου σε αυτό το όμορφο "ταξίδι"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...