Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τελικά οι Πατρινοί τον .."γουστάρουν" - Στην πρώτη δεκάδα με τους περισσότερους σταυρούς ο Γιάννης Καυκάς !


Έφτασε η μέρα της Πέμπτης όπου δημοσιεύτηκαν τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των σταυρών που έλαβαν όλοι όσοι είχαν θέσει υποψηφιότητα στις συγκεκριμένες αυτοδιοίκητες εκλογές .

Το Hlias Tsipas - blog θα προσπαθήσει να προχωρήσει λίγο παρακάτω , εστιάζοντας στους δέκα πρώτους όσον αφορά την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Πατρέων , Γιάννη Δημαρά . 
  1. Α. Φίλιας 1.162
  2. Γ. Σιγαλός 866
  3. Χ. Στανίτσας 726
  4. Χ. Μασσαράς 682
  5. Αχ. Γεωργακόπουλος 663
  6. Π. Βαφέας 663
  7. Δ. Πεφάνης 471
  8. Β. Λοτσάρης 466
  9. Νανά Πατρώνη 455
  10. Γ. Καυκάς 423
  11. Μαρία Ανδρικοπούλου - Ρούβαλη 325
  12. Γ. Ψωμιάδης 290
Με πολύ μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε πως τελικά οι Πατρινοί πολίτες απέδειξαν περίτρανα πως ..."γουστάρουν" την υποψηφιότητα του Γιάννη Καυκά , όπου του χάρισαν την δέκατη κατά σειρά θέση . Κατανοούμε όλοι μας πως πρόκειται για μια εντυπωσιακή επίδοση , λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη πως για πρώτη φορά έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης του . 

Μαγκιά του , όχι μόνο σε αυτόν προσωπικά , αλλά και σε όλους εκείνους που τον πίστεψαν από την αρχή .... Και μην ξεχνάτε πως είναι μόνο η αρχή ,. αφού το ταξίδι μόλις ξεκίνησε , με το blog μας να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...