Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας φωνάζουν: "Αντώνη γερά και χρόνια σου πολλά!"!!!

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας φωνάζουν:

ΩΡΑ 20.18 Η ΝΔ απαντάει: γιατί να ρίξουν την κυβέρνηση τώρα που είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο; Γιατί μας θέλουν πίσω στην αστάθεια; Γιατί θέλουν να δημιουργηθεί αστάθεια; Γιατί τώρα δίνουν την τελευταία τους μάχη να μην ξεκολλήσει η χώρα από την κρίση. Αντιστάθηκαν σε κάθε μεταρρύθμιση. Πιστεύαν ότι όλοι μαζί δεν θα τα καταφέρουμε, δεν θα βγάλουμε πλεόνασμα, δεν θα βγούμε στις αγορές, δεν θα μοιράσουμε κοινωνικό μέρισμα. Διαψεύστηκαν σε όλα. Δεν θα υπάρξουν ούτε νέα μέτρα, ούτε νέο μνημόνιο".


Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας φωνάζουν: "Αντώνη γερά και χρόνια σου πολλά!".
ΩΡΑ 20.14 "Έγιναν πολλά τα τελευταία δυο χρόνια. Η χώρα ήταν στο χείλος του γκρεμού. Βγάινουμε τώρα από τα μνημόνια. Αυτό το ξέρετε...".
Με την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, ο Αντώνης Σαμαράς ολοκληρώνει απόψε την προεκλογική του εκστρατεία εν όψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών. Ο πρωθυπουργός θα σβήσει... κεράκια μαζί με τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σήμερα έγινε 63 ετών.

Μπροστά από την εξέδρα, όπου θα μιλήσει ο κ. Σαμαράς, ο χώρος είναι περιφραγμένος, αφού προορίζεται για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και τους επισήμους. Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έμεινε εκτός του δεύτερου γύρου για την περιφέρεια Αττικής.
newsit,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...