Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πάτρα: Στις 7.30 θα μιλήσει στο γήπεδο του "Έσπερου" o Αντώνης Σαμάρας

Πάτρα: Στις 7.30 θα μιλήσει στο γήπεδο του "Έσπερου" o Αντώνης Σαμάρας

Κίνηση θεαματικής υπογράμμισης του κυβερνητικού στίγματος και προσωπικής στήριξης στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη, αποτελεί η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Πάτρα.
Μέχρι αργά χθες δεν είχαν γίνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Α. Σαμαρά λόγω ρευστότητας που παρουσιάζουν οι ιδιάζουσες απαιτήσεις της κυβερνητικής δράσης, στο περιβάλλον της κρίσης.
Ασφαλείς πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της Ιονίας στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας περίπου στις 15:00.
Μια ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του Α. Σαμαρά στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, μια δομή που αναδεικνύει καινοτομικές-τεχνολογικές μονάδες και επιχειρήσεις, για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.
Το αρχικό πρόγραμμα επισκέψεων ολοκληρώνεται με επίσκεψη στο νέο λιμάνι (περίπου 17:00).
Στις 19:30 ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Α. Κατσανιώτη, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.
Για τον Α. Κατσανιώτη είναι μια σημαντική στιγμή, αφενός λόγω της παρουσίας του Α. Σαμαρά στην εκδήλωσή του, και αφετέρου γιατί αυτή θα γίνει στη γειτονιά που μεγάλωσε , όπως αναφέρει το skaipatras.gr !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...