Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Backstage : Το Hlias Tsipas blog στην ομιλία του Πρωθυπουργού της χώρας , Αντώνη Σαμαρά , στην Πάτρα - Δεν έλειπαν τα ευτράπελα !


Εκατοντάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν από νωρίς έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Αγίας Αλεξώτισσας - Έσπερου" , στο κεντρικό κάλεσμα του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας , Ανδρέα Κατσανιώτη .

Φυσικά , όλοι μα όλοι περίμεναν την στιγμή που θα ανέβαινε στο βήμα της ομιλίας ο Πρωθυπουργός της χώρας , Αντώνης Σαμαράς , σε μια περίτρανη ένδειξη στήριξης προς την υποψηφιότητα του Α.Κατσανιώτη . Άλλωστε , μην ξεχνάτε πως ο Ανδρέας Κατσανιώτης αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του αρχηγού της ΝΔ , με αποτέλεσμα να τον πιστεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό . Αν και ο αρχικός προγραμματισμός μιλούσε για έναρξη της ομιλίας λίγο μετά της 7:30 το απόγευμα , τελικά όμως , τα πάντα ξεκίνησαν περίπου 40 λεπτά αργότερα . 

Όπως παρατηρείται - από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Hlias Tsipas blog - το γυμναστήριο του Έσπερου αρχικά δεν ήταν πέρα για πέρα γεμάτο , όμως με το ανέβηκε στο βήμα ο Αντώνης Σαμαράς ,  δεν υπήρχε ελεύθερο κάθισμα ούτε για δείγμα . Ο Πρωθυπουργός επέλεξε - για ακόμη μια φορά- να πραγματοποιήσει μετωπική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και πιο προσωπικά στον Αλέξη Τσίπα , ξεκαθαρίζοντας πως οι πολιτικές του μνημονίου σιγά σιγά θα αποτελέσουν μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος . 

Επίσης , να αναφέρουμε την δυναμική παρουσία της ΔΑΠ Πανεπιστημίου - ΑΤΕΙ Πατρών , αρκετών στελεχών της τοπικής ΝΟΔΕ Αχαΐας , "γαλάζιων" βουλευτών,  εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ , όπως και πλήθος καταξιωμένων επιχειρηματιών της πόλης !

Πάντως , αναμφίβολα το πιο highlight στιγμιότυπο της προαναφερόμενης ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά μπροστά στους Πατρινούς , ήταν όταν του έκλεισε το μικρόφωνο - καθώς και οι προβολείς του γηπέδου - για ορισμένα λεπτά , όμως , κατάφερε να το χειριστεί πολύ εύστοχα επικοινωνιακά την όλη άτυχη στιγμή .



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...