Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ : To debate του thebest.gr πίσω από τις κάμερες και το πρόσωπο ..."κλειδί" !


Μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του Γιάννη Πεφάνη με το thebest.gr κατά την μετάδοση ( σε live streamibg) του Πατρινού Καρναβαλιού , ακολούθησε ακόμη μια τηλεοπτική παραγωγή !


Συγκεκριμένα , αυτή την φορά αναφερόμαστε στο debate των υποψηφίων Δημάρχων της Πάτρας που όσοι έτυχε να το παρακολουθήσουν , έμειναν έκπληκτοι στο τελικό αποτέλεσμα που προέβαλε -σε ζωντανή μετάδοση- το κορυφαίο διαδικτυακό portal της Περιφέρειας . Το Hlias - Tsipas μπορεί να σας αποκαλύψει πως για ακόμη μια φορά το πρόσωπο "κλειδί" ήταν ο Γιάννης Πεφάνης . 

Μάλιστα , διαβάστε το κείμενο που ανάρτησε ο ίδιος στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης πριν ελάχιστα λεπτά , για την "γεύση" που του άφησε η παραπάνω συνεργασία :

"Η συνεργασία μου με το Thebest.gr συνεχίζει με επιτυχία . Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια μου αυτή και κυρίως όσους συνεργάζονται μαζί μου . Οι τηλεοπτικές παραγωγές συνεχίζουν και έρχονται περισσότερες εμφανίσεις .


Σύντομα περισσότερα νέα ... "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...