Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Ένα σκηνικό για βίντεο κλιπ έστησε ο Σαμαράς και το βάφτισε "συγκέντρωση στο Σύνταγμα" - βίντεο, φωτογραφίες !!!

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Ένα σκηνικό για βίντεο κλιπ έστησε ο Σαμαράς και το βάφτισε "συγκέντρωση στο Σύνταγμα"  - βίντεο, φωτογραφίες

Δείτε τον και απολαύστε τον. Ο άνθρωπος που λέει στο λαό ότι έχουμε πλεόνασμα όταν τα νούμερα δείχνουν έλλειμμα.
Ο άνθρωπος που όταν χάνει από την πρώτη Κυρική οριστικά (και εξεφτιλιστικά) Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής, με τα ελεγχόμενα μίντιά του περνά στον κόσμο την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε!!! Και ποιος κέρδισε; Εκείνος;
Ο άνθρωπος που μας τάζει την ανάπτυξη, αλλά αυξάνει την ύφεση, ξαναχτύπησε.
Εκτός από το χαρακτηρισμό "ο καταστροφικότερος" (το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας επί των ημερών του τριπλασιάστηκε!!!) αποδεικνύει με μεγάλη ευκολία ότι είναι και "ο μιντιακότερος" Πρωθυπουργός που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα.

Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μέχρι τώρα, οι πολιτικοί ήλεγχαν τα μίντια και περνούσαν τις ειδήσεις τους, έκοβαν ερωτήσεις και θέματα, απέλυαν δημοσιογράφους, έβαζαν τίτλους, τα γνωστά....

Τώρα, ο Σαμαράς κάνει εξολοκλήρου πολιτική μέσω των μίντια. Τον νοιάζει ΜΟΝΟ η εικόνα. Και καθόλου η αλήθεια.
Ο άνθρωπος κάνει τις επιλογές του και λέει:

"Όποιος στοιχειωδώς ενημερώνεται από το διαδίκτυο και τα διεθνή μέσα, ξέρει την αλήθεια και άρα δεν μπορώ να τον κοροιδέψω.
Όποιος διαβάζει αντιμνημονιακά έντυπα και ακούει τα επιχειρήματά τους, επίσης αντιλαμβάνεται την καταστροφή και δεν μπορώ να τους κοροιδέψω.

Άρα, σε ποιούς απευθύνομαι; Σε αυτούς που ενημερώνονται μόνο από την τηλεόραση".

Και αυτοί στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι. Οι λεγόμενες τηλε-ευπαθείς ομάδες. Αυτές που μπορούν να πιστέψουν κάτι, μόνο αν το ακούσουν στο MEGA. Αυτές που εκτιμούν το πνευματώδες χιούμορ του Πρετεντέρη.

Αυτές που θεωρούν ότι ο Θεοδωράκης με τα ποσοστά που παίρνει στις δημοσκοπήσεις, θα έχει στήσει το μεγαλύτερο κόμμα στη χώρα με γραφεία σε κάθε νομό και μεγάλη πόλη! (Έχετε δει εσείς κανένα; Πώς είναι; Τί χρώματα έχουν;) 

Αυτές που είδαν χθες μια μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τον Σαμαρά, ένδειξη μεγάλης νίκης στις αυριανές Ευρωεκλογές! (Ποιος θα τολμούσε να κάνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα;) Άρα, έχει δυναμική!!! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη δυναμική που έχει.

Είναι από το Left.gr και είναι άλλη μία συντριπτική απόλυτη απάντηση στον "τηλε-απατεώνα" Πρωθυπουργό. Λέει ψέματα. Όταν δεν υπηρετεί τους Γερμανούς, κάνει προπαγάνδα. Και κυρίως κάνει συγκεντρώσεις μόνο για τηλεοπτικά σποτ στα δελτία ειδήσεων! Ένα σκηνικό έστησε ο άτιμος. Και το βάφτισε "συγκέντρωση στο Σύνταγμα". Απολαύστε τον μιντιακότερο (και απερχόμενο) Αντώνη Σαμαρά στα καλύτερά του.
(σημειώστε ότι ήρθαν και 200 με πληρωμένα λεωφορεία! Άρα, από Αθήνα πόσοι ήρθαν;)
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (από το left.gr) - ΕΔΩ
Kαι για να χορτάσετε το... υπερθέαμα δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες:

2452014

2452014

Α! Δείτε και μία ακόμη... Έξω από την ΕΡΤ λίγο μετά το φασιστικό κλείσιμο της:

diadiloseis-sto-radiomegaro-ert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...