Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας , Νώντας Μπρούτζος , μιλάει για όλους και όλα στο Hlias-Tsipas blog !



  • Σε πρώτο πλαίσιο , πες μας ορισμένα βιογραφικά στοιχεία για σένα , προκειμένου να σε γνωρίσουν καλύτερα οι κάτοικοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας όπου άλλωστε ζητάς την ψήφο τους στις αυτοδιοίκητες εκλογές του Μαΐου που ακολουθούν .


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσα στο Κερατσίνι, όπου ήδη κατοικούσε η οικογένειά μου από το 1975. Tα πρώτα μαθητικά μου χρόνια τα έζησα στο 9ο Δημοτικό Κερατσινίου, έπειτα συνέχισα στο 1ο Γυμνάσιο και τέλος αποφοίτησα από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Κερατσινίου.Από τα πρώτα μου νεανικά χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ,αρχικά στην ομάδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κερατσινίου και έπειτα στην ομάδα Handball του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου.
Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πάτρας.
Το 2011 διετέλεσα τα στρατιωτικά μου καθήκοντα στον Στρατό Ξηράς στο Τμήμα Πεζικού της Σάμου.
Έχω πάρει μέρος σε πάρα πολλές Ημερίδες με θέμα την Οικονομία και την Ανάπτυξη καθώς επίσης και σε ημερίδες του Ινστιτούτου Καραμανλή στο οποίο είμαι και μέλος από το 2004.
Από το 2004 έως σήμερα ασκώ έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση.
Έχω διατελέσει Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πατρών καθώς και υπήρξα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ. Το 2013 εκλέχθηκα Πρόεδρος της Τ.Ο. Νέων Κερατσινίου-Δραπετσώνας καθώς και Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά 2 (Π2).



  • Η ενασχόληση σου με τα κοινά θεωρείς ότι αποτελεί φυσική συνέχεια με την δράση σου που είχες αναπτύξει κατά τα φοιτητικά σου χρόνια , όπου να μην ξεχνάμε και την θέση του προέδρου της ΔΑΠ ΤΕΙ Πατρών που είχες διατελέσει;

Η αγάπη μου για την πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο απ το να ασχοληθώ στον τόπο τον οποίο μεγάλωσα.Η ενασχόληση μου με την πολιτική και τον συνδικαλισμό από μικρή ηλικία μου έδωσε εφόδια και γνώση ώστε να μπορώ να αντιμετωπίσω τις διάφορες πολιτικές καταστάσεις σωστά.



  • Η ρευστή πολιτική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα λόγο της δεινής οικονομικής κρίσης , επηρέασε κατά κάποιο τρόπο την απόφαση σου στο να ασχοληθείς με τα κοινά ; Άλλωστε , παρατηρούμε πως οι λεγόμενες παλιές ..."καραβάνες" της πολιτικής ζωής που μας κυβερνούσαν επί δεκαετίες , πλέον έχουν απομονωθεί στο άκρη , με νέα μη .."σταμπαρισμένα" πρόσωπα να βγαίνουν συνεχώς στο προσκήνιο !

“Η Γενιά μας Μπροστά” είναι το δικός μας σύνθημα σε μια πολιτική ζωή που έχει φτάσει στο τέλμα.Ο κόσμος πλέον θέλει να δει τις Νέες και τους Νέους να ασχολούνται με τα κοινά.Δοκιμασμένοι άνθρωποι και τακτικές έχουν απομονωθεί και ο κόσμος στηρίζει νέα άτομα και ιδέες.Αυτά είναι κ τα λόγια του κόσμου που τον συναντάμε καθημερινά στον δρόμο.



  • Ο Νώντας Μπρούτζος πιο πρόσωπο επέλεξε να στηρίξει , ώστε από κοινού να διεκδικήσετε τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ;

Είναι τιμή μου και χαρά που συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση  του Κ. Φώτη Μελά ενός ανθρώπου που μεγάλωσε και μένει στο Κερατσίνι και είναι πάντα στο πλευρό των Δημοτών.Έχει διατελέσει 2 4ετίες Δήμαρχος και έχει αφήσει μεγάλο έργο στον Δήμο μας.Ένας άνθρωπος που κοιτάει τους συνδημότες του χωρίς κομματικές ταμπέλες και που η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοιχτή.



  • Θεωρείς ότι στις αυτοδιοίκητες εκλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι - περιφερειάρχες θα πρέπει να συνδέονται με τις γνωστές πολιτικές παρατάξεις , ή θα πρέπει ο κάθε πολίτης να αποφασίσει με βάση την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός ;

Θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να εκλέγεις έναν τοπικό παράγοντα με βάση την κομματική του ταυτότητα.Στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης στηρίζεις ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας οι οποίοι θα ασχοληθούν με τα κοινά προβλήματα και όχι άτομα που θα βάλουν μπροστά την κομματική ταμπέλα και το προσωπικό τους συμφέρον.
Αυτός ήταν και ο λόγος που συμμετέχω στον συνδυασμό του Κ. Μελά, σε έναν συνδυασμό χωρίς «χρωματισμούς» χωρίς προσωπικά οφέλη.Άλλωστε ο Κ. Μελάς έχει δηλώσει πως αν εκλεχθεί ,τον μισθό του θα τον διαθέτει σε άπορες οικογένειες και σε άτομα ευπαθών ομάδων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...