Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αυτοί είναι οι Πατρινοί τραγουδιστές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπαρμπούνη στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας !



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το προεκλογικό κάλεσμα ή καλύτερα συγκέντρωση φίλων και στενών συνεργατών που είχε διοργανώσει ο Δημήτρης Μπαρμούνης σε γνωστό στέκι της Κάτω Αχαΐας !

Ανάμεσα στους δεκάδες παρευρισκόμενους αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι εκείνοι που απάντησαν θετικά στο αρχικό κάλεσμα του καλού τους φίλου , ο οποίος ύστερα από τις εντονότατες πιέσεις που είχε δεχτεί από το στενό του οικογενειακό κύκλο , αποφάσισε να κατέλθει εκ νέου στα κοινά . Συγκεκριμένα , θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοίκητες εκλογές του Μαΐου στην Δυτική Αχαΐα με τον συνδυασμό του Διονύση Γκοτσούλια , "Ενωτική πρωτοβουλία Δυμαίων". Πάντως , αξίζει να σας αναφέρουμε πως οι μέχρι στιγμής προβλέψεις κρίνονται ως πολύ ενθαρρυντικές για τον Δημήτρη Μπαρμούνη , με την τελική κάλπη όμως , να αποτελεί τον μοναδικό κριτή .

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε πρώτο το Hlias-Tsipas blog τον αντικρίζεται να ποζάρει στο πλάι δύο αρκετά αναγνωρίσιμων καλλιτεχνών , όπως είναι ο Νίκος Σκαλτσάς και φυσικά ο Γιάννης Πανίτσας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...