Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μόνο Εδώ : Η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ όσον αφορά το ... ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΧΑΡΑΜΑ - Παρασκήνιο από πρώτο χέρι !


Καθώς οι μέρες κυλάνε και πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά προς την φετινή καλοκαιρινή σεζόν , παράλληλα ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αφορούν το θερινό κέντρο διασκέδασης , "Χάρμα" !

Καθημερινά ακούμε οτιδήποτε μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους . Ο ένας λέει το μακρύ και άλλος το κοντό του στην κυριολεξία , με την κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση να χτυπάει ....κόκκινο . Λαμβάνοντας υπόψη όμως , τους επιχειρηματίες εκείνους που έχουν εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ανάληψη του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου , οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι αρκετοί δείχνουν να ..."φοβούνται" τον Αθηναϊκό παράγοντα . Το patra gossip-news.gr σε συνεργασία με το Hlias-Tsipas blog και το Flashstsrs.gr αποτελούν τα μόνα διαδικτυακά ΜΜΕ της πόλης που γνωρίζουν σε βάθος όλο το παρασκήνιο που εξελίσσεται  . 

Το πρώτο ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί είναι εάν θα ανοίξει φέτος τις πύλες του το συγκεκριμένο κατάστημα . Η απάντηση είναι ΝΑΙ , θα ανοίξει .Τώρα για το ποίος ενδέχεται να αναλάβει την γενικότερη διαχείριση του , μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε προσωρινώς πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που μόλις εξέλθει σαν λάβα στην επιφάνεια η ταυτότητά του , αναμένεται να προέλθουν τεράστιες αλλαγές όσον αφορά τον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης σε ολόκληρη την Αχαϊκή πρωτεύουσας. Μάλιστα , μην αποκλείεται καθόλου στο πίσω μέρος του μυαλού σας και την περίπτωση αυτός που Θα κόψει πρώτος το νήμα της τελικής κούρσας ...... να προέρχεται από την Αθήνα .

Τέλος , να σας αναφέρουμε πως όλες οι σχετικές αποκαλύψεις θα πραγματοποιηθούν εντός των επόμενων ωρών , με τον νέο αφεντικό του νυχτερινού κέντρου, "Χάρμα" , να παραχωρεί συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Ηλία Τσίπα !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...