Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο Βασίλης Φωτάκης κατεβαίνει υποψήφιος στο Δήμο του Αγρινίου - Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε !


Μπορεί ο Βασίλης Φωτάκης να διακρίνεται για την εξειδίκευση του στις χρηματοοικονομικές συμβουλές και τα επενδυτικά σχέδια , όμως παράλληλα έχει αναπτύξει πλούσια πολιτική δράση .
Έτσι λοιπόν , ύστερα από την υποψηφιότητα του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας που είχε θέσει το 2012 με την Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη , αυτή την φορά επέλεξε να αφοσιωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Αγρινίου . Συγκεκριμένα , επιλογή του ήταν να στηρίξει τον Γ.Παπαναστασίου για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της πόλης .

Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από τον ίδιο , και σας την παρουσιάζει το Hlias-Tsipas blog :

Η κρίση δημιούργησε πολλαπλά ρήγματα στον κοινωνικό και οικονομικό  ιστό του τόπου και η ανάδειξη όλων όσων μαγικά ήταν κρυμμένα φανερώθηκαν.
Η αδιαφάνεια, η μιζέρια, ο μικροκομματισμός και το ηγεμονικό ύφος κατέχουν πρωτεύουσα θέση από φθαρμένα υλικά και ανακυκλωμένους πρωτομάστορες.
Δεν υπάρχει λοιπόν άλλη επιλογή, παρά μόνο να παλέψεις!
Με άποψη και συνέπεια λόγου Ξεκινάμε έχοντας το θάρρος να οικοδομήσουμε με ακεραιότητα και θέληση προσφοράς το ΝΕΟ.
Μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλεια συστρατεύομαι  στον αγώνα της αλλαγής, υπογράφοντας μαζί με τον Γ. Παπαναστασίου ένα νέο κοινωνικό και πολιτικό συμβόλαιο στον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου.
Σας καλώ να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ , Φωτίζοντας το δρόμο του αύριο . Επειδή.....Η Εκκίνηση στο διαφορετικό, δεν χωρά λογικές του χθες!
Μοναδικός αντίπαλός μας τα προβλήματα ,καλό μας αγώνα!!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...