Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Στην Παναχαϊκή ο Βραζιλιάνος Μπαλού, πρώην παίκτης της πορτογαλικής Μαρίτιμο

Στην Παναχαϊκή ο Βραζιλιάνος Μπαλού, πρώην παίκτης της πορτογαλικής Μαρίτιμο  Για τα επόμενα δυόμιση χρόνια

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος είναι γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Πανθρακικό και στα Τρίκαλα. Πέρυσι, αγωνιζόταν στην Αθλητική Ένωση Πάφου, ενώ ανήκε στην πορτογαλική Μαρίτιμο. Αναμένεται στην Πάτρα την προσεχή εβδομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του βραζιλιάνου μέσου Vieria Amoro Fabio. Ο Vieria Amoro Fabio είναι 26 ετών, έχει ύψος 1,87 και μέχρι σήμερα ανήκε στην πορτογαλική Μαρίτιμο.
Ο Vieria Amoro Fabio έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα ως δανεικός από την Μαρίτιμο την περίοδο 2010-2011 στην ΠΑΕ Τρίκαλα με την οποία κατέκτησε την 4η θέση του πρωταθλήματος και την περίοδο 2011-2012 ως δανεικός με την ΠΑΕ Πανθρακικός με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Ο Vieria Amoro Fabio έχει στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και αναμένεται να έρθει στην Πάτρα την άλλη εβδομάδα"
Πηγή : thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...