Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Νεότερη εξέλιξη με το «Ακρωτήρι_gate» : Η επιβεβαίωση του Tsipas-Hlias blog και η ενημέρωση Σταθοκωστόπουλου στον Ρέστη

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, καθώς με κάθε επισημότητα είχε ανακοινωθεί πως (από τις 22 Ιουνίου) ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μοιράζονταν την ίδια πίστα, αυτή του «Ακρωτήρι», με τον Νότη Σφακιανάκη, το «Tsipas-Hlias blog» αποκάλυψε πως αυτό το πρόγραμμα δεν θα προχωρήσει, λόγω ακριβώς των προβλημάτων που υπήρχαν. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Εντέλει αποδείχθηκε πως τα κωλύματα που ορθώθηκαν, κυρίως από την πλευρά των δύο καλλιτεχνών, ήταν αδύνατον να ξεπεραστούν. Κατά συνέπεια, λοιπόν, ένας εκ των δύο  αποχώρησε και αυτός ήταν ο Τόλης.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ο  επιχειρηματίας που θα αναλάμβανε να στηρίξει το εν λόγω project, αναζήτησε να βρει τον αντικαταστάτη του . Και το έκανε επιλέγοντας την Κοίτη Γαρμπή. 

Χθες το βράδυ, πάντως, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω , παρέθεσε γεύμα σε έναν από τους στενότερους συνεργάτες του πολυπράγμων εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Στόχος της συνάντησης ήταν να τον ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις. Καθώς, αν δεν το γνωρίζετε, ο τελευταίος -που απασχολεί… ποικιλοτρόπως την επικαιρότητα- εμπλέκεται στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του ιστορικού club της παραλιακής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΓΑΡΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ «TSIPAS HLIAS BLOG»: ΔΙΌΛΟΥ ΤΥΧΑΊΑ Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΡΈΣΤΗ ΣΤΟ «ΣΠΊΤΙ» ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΆ POSIDONIA!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΛΉΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ «TSIPAS-HLIAS BLOG» ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ: ΤΑ ΓΈΛΙΑ ΤΟΥ ΒΊΚΤΩΡΑ ΡΈΣΤΗ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΑΡΓΥΡΟΎ ΚΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΈΚΠΛΗΞΗ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης Μπερτάκη και η επόμενη μέρα στο Ακρωτήρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...