Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ «TSIPAS HLIAS BLOG»: ΔΙΌΛΟΥ ΤΥΧΑΊΑ Η ΕΠΙΛΟΓΉ ΡΈΣΤΗ ΣΤΟ «ΣΠΊΤΙ» ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΆΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΤΙΝΆ POSIDONIA!

Πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι, όπως λέγαμε παλιότερα στη δημοσιογραφική γλώσσα, για τα όσα γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο για το που πραγματικά βρίσκεται η επαγγελματική σχέση Βίκτωρα Ρέστη- Κώστα Μπερτάκη (ΕΔΩ), και λίγες μόνο ώρες αργότερα, η εξέλιξη μαρτυρά πως πετύχαμε διάνα. 

Το «Tsipas-Hlias blog» αποκάλυψε με λεπτομέρειες την πρόθεση του «μικρού Ωνάση», που, εκτός όλων των άλλων, είναι και ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζεται το Fantasia, τo πλέον πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, να βάλει οριστικό τέλος στην άσκοπη και αβάσιμη σεναριολογία. Αρχικά, εκμυστηρεύτηκε πως «κουμάντο εδώ κάνει μόνο ο Μπερτάκης» και εν συνεχεία το έδειξε στην πράξη.

Ο πολυπράγμων εφοπλιστής επέλεξε χθες, Δευτέρα 5 Ιουνίου, το «σπίτι» του Κρητικού επιχειρηματία» για την διοργάνωση εκδήλωσης στα πλαίσια των φετινών Ποσειδωνίων 2018. Μιλάμε φυσικά για το κορυφαίο γεγονός της ελληνικής ναυτιλίας, με την μουσική επιμέλεια να ανατίθεται στην Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη . Ενώ έντονη ήταν και η παρουσία του guest star της βραδιάς, Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πολλοί και εκλεκτοί ήταν οι καλεσμένοι στον χώρο της λεωφόρου Ποσειδώνος, για τα πιο in πάρτι γνωστών εφοπλιστών.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το μεγαλύτερο και πιο πολυσυζητημένο event διοργάνωσε ο εφοπλιστής και επικεφαλής, μίας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες στην Ελλάδα, με την ονομασία “Restis Group”. 

Επίσης, την ίδια ώρα, δεξίωση διοργάνωνε ο Βεγγέλης Μαρινάκης (στο Island), όπου τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος . 





πηγή φώτο : newspistol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...