Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης Μπερτάκη και η επόμενη μέρα στο Ακρωτήρι!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Είναι αλήθεια πως ο ( πάντα σκεπτόμενος και προνοητικός) επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης το ήθελε πολύ, το διεκδίκησε, έφτασε ένα βήμα πριν αναλάβει του Ακρωτήρι club, στην Παραλιακή , αλλά, τελικά, αφού αξιολόγησε εκ νέου την κατάσταση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί πια προτεραιότητα γι'αυτόν.

Ας εστιάσουμε όμως στην (πραγματική) αιτία, που προηγήθηκε της τελευταίας πράξης. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που φθάνουν στο Tsipas-Hlias blog,  στη μέση της διαδρομής και παραπάνω, εμφανίστηκαν κάποιοι αστάθμητοι νομικοί παράγοντες που επηρέαζαν αρνητικά  την εξέλιξη του αρχικού project. Που, βέβαια, αν, ολοκληρωνόταν, θα άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα …Η απρόσμενη εξέλιξη αυτή, λοιπόν , συνδέεται συγκεκριμένα με το επίπεδο ασφάλειας της παραγωγής, όσο και τους χρόνους πραγματοποίησης για την κατασκευή. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, υπό την καθοδήγηση άλλης επιχειρηματικής ομάδας, προωθείται το σχέδιο της συνεργασίας Νότη Σφακιανάκη - Τόλη Βοσκόπουλου στον ίδιο χώρο. Για το οποίο η προγραμματισμένη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου 2018.

Διαβάστε επίσης : 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...