Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Επιβεβαίωση "Tsipas-Blog": Τόσα οφείλει στους παίκτες η Παναχαΐκή

Σχετική εικόνα
«Football League: Τόσα οφείλουν στους παίκτες οι ομάδες», είναι ο τίτλος του εκτενούς ρεπορτάζ που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η αθλητική εφημερίδα sportime.gr, όπου -μεταξύ άλλων- γίνεται αναφορά και στα οικονομικά της Παναχαΐκής. Στην ουσία επαληθεύεται το "tsipas-hlias blog", που είχε γράψει σε προηγούμενο άρθρο του, πως το φτωχόπαιδο, ο Δημήτρης Δρόσος, «μοιράζει χρήμα» για την απευθείας άνοδο. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Χθες, λοιπόν, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης. 

To ρεπορτάζ του sportime.gr, πάντως, αναφέρει...

Το μάζεψαν οι επόμενοι

Υπήρξαν ομάδες στη Football League που άλλαξαν ιδιοκτησιακό καθεστώς στη διάρκεια της σεζόν και όλα -σχεδόν έστρωσαν. Αναφερόμαστε σε Τρίκαλα και Παναχαϊκή. Έως και τέσσερις μήνες μέσα ήταν στην Πάτρα πριν αναλάβει ο Δημήτρης Δρόσος. Το μάζεψε αρκετά ο τελευταίος. Γι’ αυτό και πλέον οι παίκτες είναι περίπου έναν μήνα πίσω. Φαίνεται πως μέχρι το φινάλε της σεζόν θα έχει έρθει στα ίσα το μαγαζί. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στον ΑΟΤ. Ο Δημήτρης Μπαταγιάννης κάποια στιγμή είδε πως δεν έβγαινε και έδωσε την ομάδα στον Ηλία Αϊβάζογλου. Ο τελευταίος έχει αποδειχτεί… εντάξει. Σε σημαντικό βαθμό τακτοποιήθηκαν τα πράγματα. Κάποιους παίκτες, βέβαια, τους έχουν ξεχάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...