Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

«ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ» ΤΟ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΡΟΣΟΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ήταν  πολλά υποσχόμενο ταλέντο της ομάδας κι έγινε γενικός κουμανταδόρος της. Γνώρισε από μικρός το σκληρό πρόσωπο της ζωής και κλήθηκε να τα βγάλει πέρα μόνος του σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ο πατέρας του, καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού, αναγκαστικά λόγω του επαγγέλματός του, έλειπε από κοντά του, ενώ τα οικονομικά τους ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και με μεγάλη δυσκολία τα έβγαζαν πέρα. Η μητέρα του ασχολείτο με τα οικιακά. Ήταν ο μικρότερος γιος σε μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά γεννημένα ανά 4 χρόνια. ο οποίος τον είχε σαν παιδί του. Ήταν ένα φτωχόπαιδο στην Πάτρα κι έγινε μεγαλοεπιχειρηματίας. 
Ο Δημήτρης Δρόσος, το χέρι που κινεί τα νήματα στη Παναχαΐκή, μιλώντας με τη γλώσσα των αριθμών, έταξε πριμ 50 χιλιάδων ευρώ για νίκες στα 3 επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Νωρίτερα είχε «υποσχεθεί» επιπλέον 1000 χιλιάδες ευρώ. Και όλα αυτά για να "ντομπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες του, να τους δώσει επιπλέον κίνητρο, να τους γλυκάνει, για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Στην ουσία, ο Δρόσος κάνει πράξη τα λόγια μου, που αμέσως μετά τις δηλώσεις του, ότι «θα έχει αποτύχει αν δεν είναι η Παναχαΐκή σε 1,5 χρόνο δεν βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ», είχα τονίσει : «Αυτό σημαίνει, που δεν θα τα κάνει παντελόνι, αλλά θα τα ξοδέψει. Έτσι πάει. Αν θέλει μία ΠΑΕ να συμπεριληφθεί στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αρπάξει από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ακόμα και από τους χορηγούς, πρώτα θα τα σπρώξει. Να κάνει επενδύσεις, όπως το λένε στη γλώσσα της οικονομίας».

Επί ημερών του η Παναχαΐκή ξαναμπήκε στο «κόλπο». Ιδίως μετά το σημερινό παλικαρίσιο διπλό στην Άρτα, με γκολ του Πολίμου στο 88',  για την 21η αγωνιστική της Football league, παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον είναι στο -1 από την 2η θέση της βαθμολογίας, με τον Απόλλων Λάρισας όμως να έχει ένα ματς λιγότερο. 

Αν, τώρα, νομίζετε ότι στο μυαλό του Δρόσου δεν υπάρχει άλλο σενάριο, μην ξεγελιέστε. Αυτό είναι το μήνυμα του "tsipas-hlias blog". Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι σε περίπτωση που ο Βόλος (του Μπέου) χάσει τουλάχιστον 3 βαθμούς στα επόμενα 3 ματς, τότε η Παναχαΐκή θα "χτυπήσει" την απευθείας άνοδο. 

Την ίδια ώρα, ο ίδιος εκφράζει ανακούφιση στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, που ο κόσμος έχει αγκαλιάζεται και στηρίζει την προσπάθεια. 
Η ζωή, λένε, κάνει κύκλους. Και έχει σκαμπανεβάσματα. Το φτωχόπαιδο, το αλάνι, το εσωστρεφές παιδί που πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο, συχνά σκεπτικό και κλειστό και δεν ανοιγόταν εύκολα σε παρέες, που πήγαινε σχολείο και δούλευε στην εταιρία καθαρισμού και φύλαξης χαλιών του Γιώργου Σπανοσωτηρόπουλου, ο αναλυτής αγώνων ποδοσφαίρου στον τομέα των αποδόσεων στοιχηματισμού Δημήτρης Δρόσος, έγινε μπίζνεσμαν. Φτιάχνει μια δική του εταιρεία στην Αγγλία, την «μητέρα του στοιχήματος» και γίνεται ένας από τους πιο γνωστούς στον τομέα του. 
Όμως βούλιαξε. Καταστράφηκε. Ο επόμενος μεγάλος στόχος στη λίστα του ήταν να ξανασηκωθεί. Να ξαναπατήσει στα πόδια του ... και τα κατάφερε. Έχει τέτοιο σκαρί αυτός ο άνθρωπος, να διεκδικεί έναν  στόχο μέχρι τον επόμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...