Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Γιώργος Λιβάνης : Η επιστροφή στο Tokyo και η στάση του Μπερτάκη

Ανακοινώθηκε πως ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, αμέσως μετά τη λήξη των εμφανίσεων του στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρόόπου παράμεινε για περίπου 5 μήνες και κατά κοινή ομολογίακέρδισε τις εντυπώσεις, βρήκε το νέο του καλλιτεχνικό στέκι. 

Που μόνο νέο δεν είναι, αφού στο Tokyo Theater του Γιάννη Βουτυράκου, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σαββάτο θα φέρει τα πάνω κάτω στη νύχτα, βρισκόταν και τη περσινή σεζόν. 

Ουσιαστικά-για να τα λέμε όλα- εκεί πήρε το βάπτισμα του πυρός και μπήκαν τα "θεμέλια" για να τον προσέξει ο "γίγαντας" Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Γιώργος Ποζίδης. Ο οποίος, στην συνέχεια, αφού τον συμπάθησε, μα, απόλα περισσότερο πίστεψε στην αξία και στις δυνατότητες του, τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στον ιδιοκτήτη του Φαντασία, Κώστα Μπερτάκη. Πράγματα γνωστά σε όλους. Αν όχι σε όλους, σίγουρα στους αναγνώστες του "tsipas-hlias blog"(ΕΔΩ).

Πλέον, όμως, όπως προείπα, θα τον βρούμε στο Tokyo. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως επειδή ο Λιβάνης επιστρέφει στα παλιά του λημέρια, θα πάψει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση του Μπερτάκη. Ίσα ίσα που, με τα όσα μαθαίνω, ο ίδιος ήταν που συναίνεσε στο να πάει o Λιβάνης, στη φάση αυτή, την καλύτερη της καριέρας του , στο Tokyo….μέχρι να ανταμωθούν ξανά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...