Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναχαικη ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ
Αυτό που έκανε στην Παναχαΐκή ο επαγγελματίας Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν το ξέρουμε στην Ελλάδα. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του. Δεν το ξέρουμε, ούτε και το περιμένουμε από τον καθένα επαγγελματία. Είτε είναι προπονητής, είτε πρωθυπουργός. Να παραιτηθεί επειδή γι’ αυτόν και για εκείνον το λόγο, με δική του ευθύνη κι όχι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην επαγγελματική του υποχρέωση.

Είναι απατεώνας ο Τσίπρας που συνεχίζει να παραμένει πρωθυπουργός και δεν έχει παραιτηθεί. Ζήτησε τη ψήφο του κόσμου για να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές σε σύγκριση με τους προηγούμενους. Δεν τα κατάφερε, απέτυχε, φεύγει. Ολα τα άλλα είναι κομπιναδόρικα. Μένω διότι με ψήφισε ο κόσμος. Βεβαίως τον ψήφισε ο κόσμος για να επιτύχει, όχι να αποτύχει. Όχι να μας ζημιώσει περισσότερο. Όχι να διορίσει δικούς του που δεν τους έχει ανάγκη το δημόσιο.

Για κάποιους, στα... κρύα του λουτρού παράτησε την Παναχαΐκή και φεύγει παραμονή του ντέρμπι στην Καλαμαριά ο Οφρυδόπουλος. Απλά δεν συμβιβάστηκε με τη φιλοσοφία του Δρόσου, που δεν του επιτρέπει να βγει αποτέλεσμα επιπέδου Παναχαΐκής για κάποιους άλλους.

Τι έγινε στο παρασκήνιο, πίσω από τις κουρτίνες; … Κανείς δεν ξέρει… ο ένας λέει το μακρύ του κι ο άλλος το κοντό του. Στους εξωγηπαιδικούς και τους παρατρεχάμενους αναφέρομαι.

Ο Τσίπας τι λέει ; Ότι δεν είναι με το λευκό. Ούτε, όμως, και με το μαύρο. Είναι με το μαύρο. Και με το άσπρο. Δηλαδή; Αναλύει την υιοθέτηση ή, την απόρριψη είτε του μαύρου, είτε του άσπρου, όχι για να υποστηρίξει κάτι, όσο για να φωτίσει σκέψη. Υπεράνω της αξίας του χρήσιμου, του ηθικού, του θείου, κατά τον Τσίπα το μακράν Νο1 αγαθό είναι η ικανότητα της σκέψεως.


θα επιστρέψω ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...