Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ «ΕΣΠΑΣΑΝ» ΔΡΟΣΟΣ- ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ!

Σ.Οφρυδόπουλος- Δ.Δρόσος
Στην διαφορά συστημάτων φιλοσοφίας και προσέγγισης του παιχνιδιού στάθηκε ο Δημήτρης Δρόσος, ως αιτία διαζυγίου με τον πρώην πλέον προπονητή της Παναχαΐκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλο, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM  Πάτρας 96,3 . Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αυτός επιθυμεί η ομάδα να παίζει περισσότερο κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ποδόσφαιρο, για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ ο άλλος πιστεύει πως πάντα δίνει το 100%. 

Αυτά που λέει, πάντως, ο Δρόσος δικαιώνουν το "tsipas-hlias blog", που μετά την γκέλα με την Δόξα Δράμας, ανέλυσε τον τρόπο που θα έρθει η πολυπόθητη άνοδος. 


Συγκεκριμένα, είχα πει πως δεν είναι θέμα παικτών. Θέμα αγωνιστικής ανωτερότητας της Παναχαΐκής. Είναι, ολοφάνερο πλέον αυτό, θέμα μετάλλου που θα πρέπει να χαρακτηρίζει την ομάδα του σήμερα, σε πείσμα της ιστορίας της. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η Παναχαΐκή σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελέσει τη συνέχεια του χθες, του προχθές. Να είναι μια άλλη Παναχαΐκή. Να πετάξει από πάνω της τη συμπεριφορά συνοικιακής ομάδας. Να μην είναι η Παναχαΐκή που δεν παίρνει στο γήπεδο εκείνο που της αξίζει. Εκείνο που δικαιούται. Να μην είναι η Παναχαΐκή της ιστορίας της. Η κομπλεξική, η φοβική, η ανασφαλής, η ηττοπαθής, η μοιρολατρική Παναχαΐκή. Ναι, όλα αυτά ήταν, και ήταν πανηγυρικά η Παναχαΐκή τα προηγούμενα χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...