Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΓΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΑΘΙΑ

Δεν ασχολούμαι με τα γκάλοπ. Για ποιο λόγο να το κάνω; Έχει νόημα να ενδιαφέρεται κανείς τι δείχνει σήμερα η βελόνα, τόσο η ΝΔ, τόσο η σύριζας, αν κάτι θα αλλάξει αν κερδίσει τις εκλογές αυτό ή εκείνο το κόμμα.
Άλλο είναι εκείνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς. Το καραγκιοζιλήκι της κυβέρνησης. Χωρίς υπερβολή. Οι άνθρωποι είναι να τους φτύνεις. Μηδέν αν υπήρχε βαθμολογία στην παραγωγή του κυβερνητικού έργου. Για κλάματα. Τους χαϊδεύεις αν τους χαρακτηρίσεις ερασιτέχνες.

Γι’ αυτό ο Τσίπρας, που παριστάνει τον πρωθυπουργό ψάχνεται με τους αλητόμαγκες του πρώην ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει ανθρώπους για να βγαίνει η δουλειά. Και άσε τους μαλάκες που το παίζουν αναλυτές και αρθρογράφοι να λένε πώς το Μαξίμου κάνει… άνοιγμα στην κεντροαριστερά.

Οι πασόκοι με χιλιόμετρα κυβερνητικής εξουσίας, παπατζές μεν, αλλά της δουλειάς, είναι αναγκαίοι στον Τσίπρα. Σε μία κυβέρνηση της απόλυτης πλάκας που δεν προχωράει τίποτα, που σήμερα αποφασίζει αυγά κι αύριο καλάθια.

-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...