Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ;

Αμερικανικός κολοσσός εξαγοράζει το ελληνικό startup Radiojar
Super Deal προ των πυλών! Ο Δρόσος, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "tsipas-hlias blog", βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με κορυφαίο επιχειρηματικό όμιλο από τις ΗΠΑ, ώστε από τη νέα χρονιά να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα της Παναχαΐκής, μπαίνοντας ως χορηγός. 

Επειδή ουδείς σήμερα κοιτάζει μακριά στο μέλλον, πλην ελαχίστων παραγόντων του... ταλαίπωρου ελληνικού ποδοσφαίρου, και επειδή ο Δρόσος εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες, αφού από τη μία στιγμή στην άλλη ανατρέπει την πολύ αρνητική εικόνα που είχαν πολλοί για αυτόν, ας παραδεχτούμε κάτι. 

Ένα είναι σίγουρο. Ο Δρόσος δεν κάνει κινήσεις βιαστικές. Και στο πόδι. Επειδή δεν βιάζεται. Επειδή θέλει να παρουσιάσει έργο. Και έτσι όπως κάνει τις κινήσεις στη σκακιέρα, δύσκολα Θα σκοντάψει. Επειδή το καλύτερο που έκανε με το που ανέλαβε το «τιμόνι» της Παναχαΐκής, ήταν που ξεκαθάρισε τα πράγματα και με τους γύρω του στην ΠΑΕ και με τον κόσμο (προσπαθεί ακόμα με τους δεύτερους). Στο φινάλε δεν έχει καμία ευθύνη για τις αμαρτίες των προηγούμενων.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στο "tsipas-hlias blog", για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...