Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ



Ένα blog, συγκεκριμένα το "Tsipas-Hlias Blog", επανέφερε με προηγούμενο ρεπορτάζ το θέμα της εξαγοράς της Παναχαΐκής από τον Πυργιώτη επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου (όταν βέβαια του το ...ξαναεπιστρέψουν οι συνθήκες )

Το ρεπορτάζ (ΕΔΩ) δεν είναι αέρα πατέρα, απεναντίας υπογράφεται από εμένα τον ίδιο, που, ευτυχώς η δυστυχώς, επιβεβαιώνομαισχεδόν με μαθηματική ακρίβεια, σε αυτά που γράφω. 

Πράγματι, ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που κρατάει την νύχτα στα χέρια του, έχει βάλει στο σημάδι την Πατρινή ομάδα διότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να βρίσκεται στην αγορά της Νο1 βιομηχανίας στον πλανήτη, δηλαδή το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, όπως θα θυμάστε, δεν έμεινε στα λόγια αλλά είχε προχωρήσει σε επίσημη επιβεβαίωση του δεδομένου ενδιαφέροντος του για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Παναχαΐκής, ζητώντας το 68%. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι για να σωθεί η Παναχαΐκή δεν χρειάζεται να συστρατευτούν στο πλευρό του και άλλοι οικονομικοί παράγοντες, που μπορεί να είναι ιδιώτες, επιχειρήσεις, οργανισμοί ή πολιτικά πρόσωπα.

Πριν από την Παναχαΐκή, όμως, ο Παπαγεωργίου έψαξε να κτυπήσει άλλη... πόρτα. Άλλη ομάδα. Όχι της Football League, αλλά από το πάνω ράφι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας. Κι για μια στιγμή, προέκυψε τέτοια προοπτική, μέσω του Απόλλωνα Σμύρνης . Άλλο που εντέλει δεν προχώρησε η δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...