Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ

Μεγάλη τιμή για τον Γιάννη Αϊδινιώτη. Ο διεθνής Τύπος αποθέωσε τον αρχιπροπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού

Λόγω της πρωτοβουλίας του να καλέσει προ ημερών στην Ελλάδα, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και του καθιερωμένου αγιασμού, που έγινε στη Θύρα 5 της Λεωφόρου, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο άθλημα, Φράνκο Φαλτσινέλι. 

Μιλάμε για παγκόσμια διάκριση. Διάκριση στον Παναθηναϊκό, που διαφήμισε σε διεθνές επίπεδο την πυγμαχία και τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, διάκριση στον δημιουργό της, τον πασίγνωστο Δάσκαλο. Και, βέβαια, στο πρόσωπο του Αϊδινιώτη αναγνωρίζεται και τιμάται το αθλητικό ιδεώδες του αιώνιου Έλληνα, από την αρχαιότητα.

Ο Αϊδινιώτης, αναμφίβολα, με αυτό που έκανε, να φέρει τον Φαλτσινέλι στη Θύρα 5 της Λεωφόρου, κατάφερε το απίθανο. Το απίθανο των απίθανων. Να γίνει είδηση σε post στα social media της EUBC, γεγονός που αποτελεί μία αναγνώριση παγκόσμια για την πυγμαχία του Παναθηναϊκού. Δεν έχει ξαναγίνει.

Περιτριγυρισμένος από δεκάδες δημοσιογράφους, ο Φράνκο Φαλτσινέλι μίλησε για τη σημασία του έργου των συλλόγων για την εξάπλωση και ανάπτυξη της πυγμαχίας, δίνοντας έμφαση στον μεγάλο ρόλο των προπονητών, όχι μόνο να αναπτυχθούν και να εκπαιδεύσουν μελλοντικούς αθλητές, αλλά κυρίως να αποτελέσουν υποδειγματικό ρόλο ως κοινωνικοί λειτουργοί.

Παρών στην εκδήλωση, εκτός όλων των άλλων, ήταν ο  Γενικος Γραμματέας της EUBC, Αλεξάντρ Ιγκόροφ.








1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...