Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Tsipas-Hlias Blog» : «Ψήνεται» υποψηφιότητα - έκπληξη στον δήμο της Πάτρας- Όλο το παρασκήνιο ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Στο δήμο Πατρέων, ενόψει των δημοτικών εκλογών, ακούγεται ότι ετοιμάζεται “να σκάσει” νέα υποψηφιότητα …που ευελπιστεί να έχει την στήριξη της ΝΔ! Παρότι ο ίδιος είναι αριστερών πολιτικών αντιλήψεων. Ποια είναι αυτή και ποια τύχη θα έχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το "Tsipas-Hlias Blog", από πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς επιχειρηματικούς κύκλους, μεταξύ αυτών και γνωστός ξενοδόχος, προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΚΟΚ, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, προωθείται η υποψηφιότητα του Πέτρου Ψωμά. Ενός ανθρώπου συνεπή, πολυτάλαντου, με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και έχει όλα όσα χρειάζονται για να συναντηθεί σε πρώτη φάση με τον γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη και το σημαντικότερο να πάρει το επίσημο χρίσμα.  
Για τον Ψωμά, σύμφωνα με αυτούς που υποστηρίζουν με θέρμη την περίπτωση του, το μεγαλύτερο ταλέντο είναι ότι έχει ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία σε θέματα πολιτισμού και, σε περίπτωση εκλογής του, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, συνδράμοντας στην αναβάθμιση του. 
Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα, μείνετε συντονισμένοι…
Βιογραφικό
Αποτέλεσμα εικόνας για πετροσ ψωμασ
Ο Πέτρος Ψωμάς γεννήθηκε το 1970 και ζει στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κίτσιου. Ασχολείται επαγγελματικά με την εκπαίδευση και το μάρκετινγκ.

Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Πληροφορική («Α.Σ.Ο.Ε..Ε.»), Μάρκετινγκ και Επικοινωνία («Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών»), και Δημοσιογραφία («Ηρόδοτος») και από το 2008 είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Σχολή Θετικών Επιστημών του «Πανεπιστήμιου Αιγαίου» (Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων).

Είναι ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης «Τώρα για την Πάτρα», ιδρυτικό μέλος του Ερασιτεχνικού Σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ», εκ των εταίρων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Πλήρωμα 94», Αντιπρόεδρος του «Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών» και, από τον Ιανουάριο του 2011, Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...