Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΡΟΣΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρησ δροσοσ
Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Δρόσο ; Ό,τι καταλαβαίνεις! Αυτή είναι η σοβαρή κουβέντα. Ό,τι πιάνουν οι κεραίες σου. Το τι ακριβώς συμβαίνει το γνωρίζει μονάχα ο ίδιος. Ο πρώην πρόεδρος μπάσκετ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ιδιοκτήτης της στοιχηματικής εταιρείας «Gold Victory» στη Μάλταπου -όπως λέει- ποντάρει στην αναγέννηση της Παναχαικής. Φυσικά και κάποιοι από τους μετόχους, που εγκρίνουν την εμπλοκή του.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όλα όσα λένε κάποιοι που είναι δίπλα τους ή έγκυροι δημοσιογράφοι σε ρεπορτάζ αποκαλυπτικά της πλάκας.

Κατ’ αρχήν. Άλλο πράμα είναι αγοράζω μια εταιρεία, άλλο αναλαμβάνω να την μεταπουλήσω. Επίσης, άλλο πράμα είναι αναλαμβάνω να τη διαχειριστώ για λογαριασμό του ιδιοκτήτη. Άλλο, πάλι, να νοικιάσω το μαγαζί για ένα άλφα χρονικό διάστημα. 

Για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, πάντως, ακούγεται στην πιάτσα ότι δεν θέλει πια να αναλάβει το μάνατζμεντ και να πάρει ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου, όπως πριν δύο βδομάδες. Αλλά τώρα επιδιώκει απλά να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται. 
Τι ακριβώς συμβαίνει στο αλισβερίσι Δρόσου-μετόχους. Είπαμε. Δεν είπαμε; Ό,τι καταλαβαίνεις. Μην έχεις την απαίτηση να σου πουν οι ίδιοι αν δεν γουστάρουν να δημοσιοποιήσουν το όποιο νταραβέρι τους. Ό,τι καταλαβαίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...