Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πλήρης επιβεβαίωση του Tsipas-Blog : «Κλείδωσε» το σχήμα του Συρίδωνα : Αντύπας-Ηλιάδη-Κολέτσα μαζί


Επιβεβαίωση για το «Tsipas-Hlias Blog»! To oποίο από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου έγραψε αποκλειστικά ότι ο Αντύπας συμφώνησε με το North live stage και τον ίδιο δρόμο θα ακολουθούσε η Αγγελική Ηλίαδη με την Χριστίνα Κολέτσα. 

Όπερ και εγένετο... Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου του Νίκου Σπυρίδωνα, του businessman, όχι δημοσιοσχετίστα και πολιτικάντη Σπυρίδωνα, αυτή η μεγάλη συνεργασία προετοιμάζεται να «αποκαλυφθεί» από 8 Φεβρουαρίου. 

Θα σας εξηγήσω το σκεπτικό του επιχειρηματία : Με δεδομένο ότι ο Αδαμαντίδης αποχώρησε από την «ομπρέλα» του και με δεδομένο ότι η περίοδος μετά τις γιορτές είναι ιδιαίτερα «κρύα» για την αγορά της νυχτερινής διασκέδασης, ο κος Σπυρίδωνας είπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σχήμα. Ένα πολύ συμπαγές λαϊκό πρόγραμμα, ικανό να ανταγωνιστεί, οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα. 

Θα τα καταφέρουν; 

Δεν μπορώ να ξέρω αν θα υπάρξει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωσηπάντωςμπορώ να σας διαβεβαιώσω απόλυτα ότι το πιστεύει πως θα σηκώσει ξανά κεφάλι. Ότι έχει την πολυτέλεια του κινήτρου, να θέτει στόχους για την πρωτιά και το πρεστίζ. Ότι μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις των «μεγάλων ονομάτων» (Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...