Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Οι Podemos εμπνέουν τον… Καμμένο

Καμμένος και Podemos...
Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν στα Σκόπια. Και η κυβέρνηση κέρδισε τον χρόνο που ήθελε ώστε οι δυο εταίροι να επανακαθορίσουν την στάση τους. Οι επόμενες ώρες ωστόσο θα έχουν την σημασία τους. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Πάνος Καμμένος προσανατολίζεται στην λύση Podemos.


Όπως λέγεται   ο υπουργός Άμυνας σκοπεύει να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό χωρίς να συμπεριλάβει κανένα από τα στελέχη των ΑΝΕΛ στη νέα κυβέρνηση. Έτσι οι ΑΝΕΛ θα συνεχίσουν  να στηρίζουν  την κυβέρνηση σε όλες τις ψηφοφορίες και όταν φτάσει η ώρα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Πάνος Καμμένος  θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Σε αυτή την περίπτωση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μπορεί να έχει στην χειρότερη περίπτωση  δυο απώλειες. Τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και την Έλενα Κουντουρά. Αν βεβαίως η τελευταία αποφασίσει να δώσει την θετική  της ψήφο στην συμφωνία των Πρεσπών.
Αρνητική ψήφο θα δώσουν ο Πάνος Καμμένος, καθώς και οι Μαρία –Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης , Κώστας Ζουράρις και  Βασίλης Κόκκαλης.
-από eretikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...