Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

100.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΑΜΟ, ΑΛΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Τυχαίο; Οι ίδιοι που έγραψαν και ξανάγραψαν, χωρίς να ισχύει τίποτα, ότι είχε έρθει Πάτρα ο Θέμης Καλαθάς και ξαφνικά έφυγε...ότι ήταν και μέτοχος της Παναχαϊκής παρών στη συνάντηση Κατσουράνη-Καλαθά στην Αθήνα, φωτογραφίζοντας τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, ότι είναι κουμπάρος του δημοτικού βάρδου Γιώργου Γιώργου Βελισσάρη, ότι ο Τσίπας είναι ο εκπρόσωπος του, άρα αυτός ...φταίει, είναι οι ίδιοι που έβγαλαν από το συρτάρι το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ. Το οποίο, όπως λένε, δαπάνησε χθες βράδυ για χάρη του Πάνου Κιάμου στο «Ποσειδώνιο». Τίποτα δεν υπάρχει.

Δεν έχω ακόμη γράψει για την ιστορία αυτή με την Ελληνοαυστραλό. Την οποία ζω από μέσα, γιατί προσωπικά δεν θέλω να βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα. Είτε να την την κρίνω άστοχη και κενή περιεχομένου, να πω ότι είναι ένα ανύπαρκτο story, είτε από την άλλη να ισχυριστώ ότι ο Θέμης Καλαθάς, με καταγωγή από το Ευπάλιο Φωκίδας, τον οποίον εγώ τον γνώρισα με τον Κώστα Κατσουράνη και δεν το κρύβω, αλλά όχι με δική μου πρωτοβουλία, θα γίνει ο ...Μεσσίας της Παναχαικής. Και κάποιοι… δαιμόνιοι ρεπόρτερ, χωρίς πηγές, ούτε από το περιβάλλον του πρώην τεχνικού διευθυντή των «κοκκινόμαυρων», μα πολύ περισσότερο από τον 37χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που μπήκε έτσι ξαφνικά στην καθημερινότητά μας, συνεχώς συντηρούν, ανακυκλώνουν το ένα μετά το άλλο ψέμα κι ένα σωρό μπούρδες. 
Το πράμα μιλάει μόνο του. Κάποιος, κάποιοι έκαναν επικοινωνιακό παιχνίδι για λογαριασμό τους. Και το έκαναν με την υπογραφή… αποκλειστικών δημοσιευμάτων, που ήταν ανυπόστατα και ανύπαρκτα, βέβαια.
Ξαφνικά βγήκε στον αέρα άλλο παραμύθι. Ο Θέμης Καλαθάς «ισοπέδωσε» το «Ποσειδώνιο» . Ο Θέμης, λένε, έκανε φοβερές «ζημιές» για χάρη του Πάνου Κιάμου, με το λογαριασμό, να ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ!!! Και συμπληρώνουν : Ο Αυστραλός γκρέμισε το μαγαζί, λέει, άνθρωπος του καταστήματος. 
Παραμύθια τούμπανα. Ο Θέμης, ναι μεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, όμως, σε καμία περίπτωση, δεν δαπανήθηκε το παραπάνω ποσό. Σας το βεβαιώνω εγώ. Πάλι παιχνίδι κάνουν αυτοί που διαρρέουν πρωτοσέλιδες... αποκαλύψεις, ή το μυαλό τους  σκαρφίζεται διαρκώς τρόπους  για να προσελκύσουν όλο και περισσότερους αναγνώστες.


 Î— εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα, λωρίδες, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...